Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ehhez mit szólnátok? LG Nexus 5

Balázs88 kérdése:

Ehhez mit szólnátok? LG Nexus 5

Figyelt kérdés

Tudom nagyon felesleges lenne már ilyen erős hardver, de azért ha ilyen lesz az már durva lenne.

Nem hivatalos információ!

em hivatalos forrásokból néhány technikai adat mellett egy fotó is napvilágra került a Google Nexus család új tagjáról, a Megalodon kódnevet viselő LG Nexus 5-ről.

A Google új Nexus okostelefonját, vagyis az ősszel érkező Nexus 5-öt a hírek szerint az LG gyártja le. Az eddig kiszivárgott információk szerint a készülék olyan felszereltséggel rendelkezik, amelynek ha csak a fele is megvalósul, igazi nagyágyúval gazdagodhat a mobilpiac. Lássuk, miről is van szó:

- 5.2 colos OLED HD 1080p (1920 x 1080 pixel) felbontású érintőkijelző

- 2.3GHz-es Qualcomm Snapdragon 800 processzor

- 3GB LPDDR3 RAM

- 16/32/64GB beépített memória

- előlapi sztereó hangszórók

- 2.1 megapixeles elülső kamera

- 16 megapixeles hátulsó kamera OmniVisio technológiával

- videórögzítés 4K (3840 × 2160 pixel) felbontáson 30fps-sel, illetve 1080p felbontáson 60fps-sel

- 4G/LTE támogatás 150Mbps sebességig

- 3300 mAh teljesítményű akkumulátor.

Az LG Nexus 5 telefon beépített DVB-T/ATSC antennával is rendelkezik, így digitális televízióműsorokat is lehet nézni rajta. A Megalodon kódnevet viselő, Android alapú készülék a tervek szerint valamikor októberben mutatkozik be, így valószínűleg még karácsony előtt a boltok polcaira kerül.

Érdekes.

2013. márc. 18. 19:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Szerintem azért el van ez túlozva nem kicsit, biztos kamu infó.
2013. márc. 18. 19:54
 2/5 dirtboy ***** válasza:

ebből csak az aksi az indokolt,a többi mind totál felesleges lenne szerintem.

16 megapixeles kamera meg aztán pláne,sok hülye meg elhiszi hogy a megapixel egyenlő a képminőség javulásával.

tesóm 8 megapixelel fényképezget fotográfusként csak egy egy fasza márkás fényképezővel.

azzal hogy 16mpx es képet készít egy teló semmit nem jelent minőség szempontjából.

4K videó rögzítés,ja már csak egy ultra hd tv kell és jó is,kár hogy azok millió felett vannak.

azért én mondjuk nem bánnám ha igaz lenne a hír mert akkor olcsóbban meg tudnám venni a most kiszemelt telót plusz ez akkor azt is jelentené talán hogy a gyártók végre hajlandóak nagyobb aksit rakni a telójukba és nem jönnek a hülye kifogásukkal hogy azért ekkora mert erősebb nem fért bele.

2013. márc. 18. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nemrossz... Persze tért hódítanak már az 5-ös kijelzők, így én a 4.7-esemmel már lassan el is bújhatok... :D:D Sajnos egy a baj ezekkel szinte... Valami versengés indul, hogy ki tudja a nagyobb teljesítményt adott esetben vékony házba tenni... És kiforratlan az egész... Mert ugye megy a tömeggyártás és jönnek is a hibák... Viszont csak jövőre érkezik meg hozzánk első félévben elég borsos áron...
2013. márc. 18. 22:27
 4/5 dirtboy ***** válasza:

/És kiforratlan az egész... Mert ugye megy a tömeggyártás és jönnek is a hibák.../

na ezt nagyon jól mondtad,pont emiatt nem is értem hogy sok ember miért van már ott a bolt előtt nyitáskor hogy ő vegye meg az előtt az új készülékből.

én jobb szeretem ha már egy ideje kapható a készülék és olvasok nem teszteket hanem normális felhasználó véleményeket róla hogy mire panaszkodnak mi nem olyan mint aminek beharangozták hogy lesz.

2013. márc. 19. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
ha igaz ez akkor ilyet veszek karácsonyra XD
2013. márc. 31. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!