Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy mini Android...

Samsung Galaxy mini Android 4.1.2 Jelly Bean rakok fel rá, akkor az nem fog előbb lemerülni? és ha már nem kell vissza tudom állítani a 2.3.4-es verziót? Gondolom a frisseb program/játék, a verzió szám miatt nem fog attól még futni rajta?

Figyelt kérdés

2013. márc. 17. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Különböző Android verziók fogyaszthatnak többet is és kevesebbet is, de ha a hivatalosat rakod fel az nagy valószínűséggel inkább javít a helyzeten.
2013. márc. 17. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Visszaállni 2.3.4-re meg csak root után tudsz, de szerintem nem normális, aki Gingerbread-re képes lenne visszaállni.
2013. márc. 17. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Odinal vissza lehet flashelni a 2.3.6ot, ami a hivatalos legfrissebb erre a telefonra.

Az ICSnél újabb verzió sokkal jobban meríti az akkut mint a 2.3.6, de ez általában az xda-n a hozzászólásoknál le van írva.

2013. márc. 17. 11:14
 4/4 anonim válasza:
Én felraktam a minimre a jelly beant és sokkal jobb a telo...gyorsabb...és futnak oan jatekok is ami eddig nem.....lehet menteni is a romodat ha nem gyári romot használsz de odinnal ha letöltöd bármilyen ra valo romot rá tudsz rakni(a 2.3.4-est is)
2013. márc. 17. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!