Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen programokat tartotok...

Milyen programokat tartotok nagyon fontosnak egy androidos telefonon?

Figyelt kérdés
amiket érdemes letölteni, hasznosak. gondolok én: szótárra, viberre és társaira...

2013. márc. 10. 12:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
MXPlayer filmezéshez, Poweramp zenelejátszáshoz(ez a legjobb), Shazam zenefelismertetéshez, Zedge háttérkép letöltéshez, Flipboard hírolvasáshoz, zseblámpa app, Viber, Realcalc tudományos számológép, Electrodroid(mondjuk ez nekem hasznos), illetve a zombie smasherrel szoktam néha elszórakozni unalmamban.
2013. márc. 10. 12:28
 2/11 anonim ***** válasza:

opera mini

vmilyen adatszámláló

google drive

hanycalc (számológép, nagyon jó, függvényeket is lehet rajzolni, ami nekem nagyon fontos)

n7player (nagyon jó zenelejátszó)

task killer

egy helyi menetrend, ha van

led zseblámpa

esetleg órarend, ha még tanulsz

vmelyik pdf olvasó

google googles (nagyon hasznos sztem)

egy file-kezelő, pl. total commander

clean master

2013. márc. 10. 12:44
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Ez a téma nekem is felkeltette az érdeklődésemet, főleg a zedge. Régen használtam neten, csak már feledésbe merült és gondoltam felrakom telóra... aztán nézem, hogy miket kér engedélyezésre... telefonhívások, névjegyzékek stb. :)) Hát egy ilyen programnak semmi szüksége ezekre az adatokra, kivéve ha adathalász, úgyhogy hagytam is inkább.
2013. márc. 10. 13:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Az összes appod és letölthető figyeli a hívásokat, névjegyeket, stb.Megnézheted a play-en akármelyik alkalmazásnál.Mivel nincs real multitasking ezért szükségszerű.
2013. márc. 10. 13:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Pont hogy néztem eddig és nem így van. A Telefonhívások - Telefon állapot stb valóban soknál ott van, de az más. Névjegyzék az az összes ismerősöm, számaik, e-mail címük, adataik, amire max. egy olyan alkalmazásnak van szüksége, aminek van közösségi része és ezek alapján tud ismerősöket találni stb. Zedge-nek nincs ilyen része, nincs szüksége ezekre az adatokra. Megnéztem most 5 alkalmazást, hátha neked van igazad, de egyiknél sincs ott.
2013. márc. 10. 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:
A zedge-nek az alsó opciósávban a more részénél az utolsó két rész a facebook/twitter és a "tell a friend" amivel szinte az összes csatornán keresztül tudsz népszerűsíteni.Üzeneten keresztül, fácse, twitter, gmail, egyéb email, fácse messenger, stb.Természetes, hogy hozzá kell férjen az ismerőseidhez.
2013. márc. 10. 13:27
 7/11 Beviz Elek ***** válasza:

Es file explorer (legjobb file manager)

Reckless racing:D

Dragon fèle texas holdem

Memory cleaner (1gombnyomàs, fölös apk+cache)

A2sd froyo

Color note

Blackmart alpha

Game guardian

Maildroid

2013. márc. 10. 14:06
 8/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok

viber-t kifelejtettem

2013. márc. 10. 14:08
 9/11 anonim ***** válasza:
total commander,utorrent
2013. márc. 10. 14:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ami mindenképpen hasznos: Zseblámpa, aCCleaner Pro, Advanced Task Killer, 3GWatchdog, ColorNote, Opera Mobile/Opera Mini, Avast

Amit még szeretek: Dropbox, NDrive, Record my call, Tape a talk, Endomondo, Camera Zoom FX, My Cars, aCalendar, Fekvőtámasz, Szókereső, Waze, Track ID.

2013. márc. 10. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!