Mi a véleményetek a Sony Xperia U telefonról?
Érdekelne olyanok véleménye, akiknek van ilyen telefonjuk, és írhatnak azok is, akik értenek az ilyesmikhez. :D Akiknek jelenleg ilyen telefonjuk van, le tudnák írni, hogy mennyi a használható memória? Legtöbb helyen 4GB user accessible memóriát ír, de olvastam azt is, hogy 2GB-t lehet használni app-okra, és 4GB-t saját fileokra, tehát összesen kb. 6GB-t. Akkor ez most hogy is van pontosan? :)
Valamint max. 55000 Ft körül milyen hasonló telefonok vannak, amik androidosak, és legalább az ICS kijött (vagy ki fog jönni) rá? A lényeg a jó kamera (vakuval), zene, internet (+ wifi), és játékok + txt fileok olvasása, de az utóbbi kettő gondolom egy andoridos telefonnak nem okoz gondot (persze tudom, hogy játékoknál fontos a hardver). :D
Miérz az advance? Semmiben nem jobb az U-nál, és annyiért fényévekkel veri az Xperia P.
Egyébként 5,5gb a memótiája, nagyon jó telefon, verhetetlen ebben a kategóriában, érdemes megvenni.
Semmivel nem jobb?
Aha hát a RAM eleve több benne. A kijelző nagyobb benne.
Egyszerű a kernel meg a ROM csere, mert nyitott a bootloader.
Xperia P meg 80k körül van T-nél is.
nekem advancem volt nagyon utáltam..
jelenleg egy xperia p-m van amit 50be vettem netem
n hibátlan állapotban
ajánlom neked is a netet,ha jártas vagy a dologban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!