Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Sony...

Mi a véleményetek a Sony Xperia U telefonról?

Figyelt kérdés

Érdekelne olyanok véleménye, akiknek van ilyen telefonjuk, és írhatnak azok is, akik értenek az ilyesmikhez. :D Akiknek jelenleg ilyen telefonjuk van, le tudnák írni, hogy mennyi a használható memória? Legtöbb helyen 4GB user accessible memóriát ír, de olvastam azt is, hogy 2GB-t lehet használni app-okra, és 4GB-t saját fileokra, tehát összesen kb. 6GB-t. Akkor ez most hogy is van pontosan? :)

Valamint max. 55000 Ft körül milyen hasonló telefonok vannak, amik androidosak, és legalább az ICS kijött (vagy ki fog jönni) rá? A lényeg a jó kamera (vakuval), zene, internet (+ wifi), és játékok + txt fileok olvasása, de az utóbbi kettő gondolom egy andoridos telefonnak nem okoz gondot (persze tudom, hogy játékoknál fontos a hardver). :D

2013. márc. 16. 23:56
 1/10 Nyúlós lónyál ***** válasza:
100%
Ár/érték arányban a készülék verhetetlen. 5,5 GB a felhasználható belső memória. 55 ezerig még a Sola fér bele, de szerintem nem ér többet, hiába bővíthető. Az U-ban van előlapi kamera. Zenében nagyon ott van a kicsike, de persze minden téren korrekt, szerintem 50 ezer alatt a lehető legjobb választás, ez teljesen egyértelmű. Az U után az Xperia P-t ajánlanám, mint következőt a sorban, az 60 körül mozog.
2013. márc. 17. 00:00
 2/10 anonim ***** válasza:
50e-s kategóriában a Sola-t ajánlom, de az U sem rossz.
2013. márc. 17. 01:09
 3/10 anonim ***** válasza:
1. valaszolóval teljesen egyetértek, én ma is ugyanezt a készüléket venném. Xperia U nekem nagyon bejött. Valóban 5,5GB az össz szabadon felhasználható tárhely. Jó, szép kijelzős, gyors. 6 hónapja nyúzom, de semmi rossz tapasztalat.
2013. márc. 17. 09:15
 4/10 anonim ***** válasza:
17%
Samsung Galaxy S Advance inkább.
2013. márc. 17. 09:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Miérz az advance? Semmiben nem jobb az U-nál, és annyiért fényévekkel veri az Xperia P.

Egyébként 5,5gb a memótiája, nagyon jó telefon, verhetetlen ebben a kategóriában, érdemes megvenni.

2013. márc. 17. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Semmivel nem jobb?

Aha hát a RAM eleve több benne. A kijelző nagyobb benne.

Egyszerű a kernel meg a ROM csere, mert nyitott a bootloader.

Xperia P meg 80k körül van T-nél is.

2013. márc. 17. 12:57
 7/10 anonim válasza:

nekem advancem volt nagyon utáltam..

jelenleg egy xperia p-m van amit 50be vettem netem

n hibátlan állapotban

ajánlom neked is a netet,ha jártas vagy a dologban

2013. márc. 17. 15:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi volt gond az Advance-al mondd már meg.
2013. márc. 17. 15:37
 9/10 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Hát 49-es, sikerült egy olyat keresned, amivel jobb az Advance. Plusz egy kis RAM. Félsiker. Ez van papíron. A nagyobb kijelzőről kár beszélni, ahhoz alacsonyabb képélesség társul. Túlárazott, akárcsak a legtöbb Samsung.
2013. márc. 17. 17:00
 10/10 anonim ***** válasza:
na hát akkor nekem is ilyen telóm van! szuper! árkategóriában ez a legjobb, én nagyon szeretem,minden olyan alap dolog megtalálható rajta amit nap,mint nap használunk! :) ha neked elég annyi tárhely amennyije van,akkor a legjobb választás (szerintem)! minden játékot visz szaggatás nélkül! ICS-vel is tökéletesen fut, kicsi szaggatás van közbe, de hát melyik telón nem?:D szóval szerintem megéri!
2013. márc. 17. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!