Sony ericcson xperia X8 E15i rootolása superoneclickel mik a tapasztalataitok?
Telenoros X 8-on működött a root. Utána particionáltam és feltettem az app2sd-t hogy memóriakártyára mentse a telepitendő programokat.
Az a jó benne, hogy a PCCompanionnal vagy a SEUS-al vissza tudod állítani az eredeti gyári 2.1-es rendszert ha elrontanál valamit.
Már nincs meg az X8-am, de tettem rá 2.3.7-es androidot is. Az is jól működött, de a teló beépített kevés memóriája miatt állandóan csak 30 mega körüli szabad ram-om volt :-(
Nem a root miatt lesz multitouch. Ahhoz másik ROM kéne.
Ráadásul nem biztos, hogy támogatja a kijelződ. Mert kétféle kijelzővel szerelték. Cypress és Synaptics. A Synaptics nem támogatja a multitouch-t.
Lehet vele rootolni, megcsinálja szépen, de flashtoolal egyszerűbb, meg egy programon belül van minden...
Olvass utána, ha tudsz nyiss bootloadert, tegyél fel másik kernelt meg romot, és egy tűrhető telefont kapsz, mert 2.1-el egyenlő a nullával.
Helyes. A feljebb levő linkre ha beregisztrálsz minden információt megkapsz a rootolás menetéről, képekkel illusztrálva. De itt is tudunk segíteni.
Például ha a Flashtool használata közben megáll a rootolás menete és nem csinál semmit a program hanem áll egy helyben akkor nincs feltelepítve egy USB driver. Ilyenkor fel kell telepíteni a PC Companiont és azzal felkerül minden és lehet újrapróbálni a Flashtoolt , akkor már menni fog végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!