Mi az Apple email cime ami a garanciával foglalkozik?
Figyelt kérdés
Köztudott, hogy az első szériás iphone5-ök fekete festéke körbe a szélen kopik a túl gyors gyártás miatt hanyagul lettek kezelve a készülékek. A mai napig abban a tudatban voltam, hogy az enyém mar nem az 1 széria de sajnos rá kellett döbbennem, hogy mégis az.
Azt tudom, hogy ezeket a kopó készülékeket cserélte az Apple hiszen ezt szervizelni nem lehet. Szerencsére nem tmobiltol vettem, hanem az Apple hivatalos oldaláról de sehogy nem jövök rá, hogy "melyik ajtón kopogtassak."
2013. márc. 16. 15:12
1/3 JulesM111 válasza:
Látogasd meg az Apple Online Store áruházat, vagy hívd a 06 80 983 824 telefonszámot.
2/3 reptoid válasza:
A gyári független készülékeket az apple szervizpartnerei gariztatják. Náluk is érdeklődhetsz szerintem.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mind két választ!! :)
2013. márc. 16. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!