Találtam az interneten iphone 4s 32GB független aktiválatlan telefont 2 éves apple garanciával Szerintetek eredeti?
"s írtam neki h csak úgy veszem meg ha küld egy elismervényt h vállalja a felelősséget abban az esetben h nem eredeti vagy valami gond lesz vele"
Két dolog: az eladó hülye lenen ha kiadna magáról bármilyen személyes adatot.
Te egyébként hogy ellenőriznéd az adatok hitelességét? Sehogy.
Ha a telefonnal nem kóser valami akkor az operátor úgyis letiltja és nem érdekli az, hogy te jóhiszeműen jártál el. Ha pedig a telefon bűncselekményhez kapcsolódik a rendőrség lefoglalja.
Fentiek esetén te csak polgári peres úton tudod - illetve van lehetőséged - visszaszerezni a 85e Ft-dat. Egy becsődölt boltot hiába perelsz...
Egyébként a iPhone 4S beszerzési ára ( új telefonról beszélek) több mint 85e Ft. Sajnos pontos árat nem mondhatok neked, de hidd az összeg több.
Azt kell mérlegelned, hogy meg ér neked egy akkor a kockázatot az ügylet, hogy baj esetén elveszíthetsz 85 Ft forintot. Fogd fel úgy, hogyha boltban vennéd ( mondjuk 140e Ftért - mondtam egy árat ) akkor a 55e Ft különbség a kockázati "felár".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!