Milyen telefonod van most? Ha arra cserélhetnéd, amelyikre csak akarod, melyik mobilra cserélnéd?
Figyelt kérdés
Az nem számít, mire lenne pénzed és mire nem!2013. márc. 15. 20:25
11/26 anonim válasza:
Lumia 610 van. Bár meg vagyok vele elégedve, de a játék kedvéért lecserélném Lumia 920-ra. :)
12/26 anonim válasza:
Sony Xperia Tipo van most, és egy Xperia Z nem lenne rossz váltás :D
13/26 anonim válasza:
5-ös vagyok, nem szeretnék okostelefont a baba mellé mert nem hiszem hogy annyira jó, ha teljesen rá van kattanva egy ilyen kütyüre. Ismerősöm kisfia egy éves, megőrül az iPhone-ért ha meglátja. Persze csábító az iPhone, mert szeretem, jól működik, meg vagyok vele elégedve, de nem hiszem, hogy lenne értelme egy olyan telefont vennemm amit max 30%-ban ha ki tudok használni...
14/26 anonim válasza:
5-ös, ezen ne aggódj, a gyerekek MINDEN telefonért meg vannak őrülve, hiszen az érdekes, annál inkább hogy általában nem adják oda nekik :D ettől csak még izgibb lesz :D a gyereket az meg nem érdekli hogy az milyen fajtájú telefon, csak lehessen nyomogatni meg tapizni :D
a kérdésre válaszolva: samsung galaxy mini 2-m van, és nem kéne semmi hiperszuper cucc, mert úgyse használnám ki :D max egy ace 2-t elfogadnék :D de nem kell nekem csúcstelefon csak azért hogy legyen :DD
15/26 anonim válasza:
Előző, 5-ös vagyok és hát igen a másik ok, hogy a gyerek mellett nem instagramozni vagy játszani akarok az iPhone-omon hanem a kicsivel foglalkozni. :) Nem hiszem, hogy nagyon sokat használnám, egyébként szeretem de nem akarom a saját szívemet sem fájdítani... Hát igen, az anyaság lemondásokkal jár... :D De a viccet félretéve, nem vagyok olyan típus aki csak mutiba akar iPhone-t, feleslegesnek tartom, a kicsi mellett nehéz felvenni, belenyúl, leeszi, leejtem, stb. Szívem szerint egy Nokia 3310-est vennék, olyan volt a legelső mobilom és jaj de mennyire szerettem! :)
16/26 anonim válasza:
Galaxy SIII-mam van és mihelyt kijön az S4 le is fogom cserélni rá.:)
17/26 Emberek válasza:
jelenleg egy nokia x2-00, és egy xperia tipora, vagy u-ra. És nem kívánok jobb telefont!
18/26 anonim válasza:
Samsung Galaxy Acem van én megelégednék egy Sony Xperia P-vel ha az alsóbizbasz nem jönne le róla.
19/26 Józsi85 válasza:
HTC Amaze 4g-m van és csak egy HTC One-ra cserélném.
20/26 amcsih válasza:
huawei u8500-am van és szeretnék egy Samsung galaxy s4-et és egy sony xperia z-t..oh, dejolenne :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!