Jó fülhallgató ami nem szakad el?
Hali
Én javaslom ,hogy ebayen nézz szét van sportolóknak kifejlesztett inear füles ami vízálló is. Pont ugyan ezzel a bajjal kűzdök amivel te ,hogy a gatyám rámegy a sok 3,4ezres fülesekre
Sennheiser CX-300ii
Csak ajánlani tudom, van hozzá egy kis tasak amiben lehet tárolni, így egyrészt könnyebb a tárolása, másrészt csökken az esélye hogy utazás közben megtörjön a kábel. Persze attól még vigyázni kell rá. Én
közel 2 éve használom az enyémet, és semmi baja nincs. Lassan lejár a garanciája is.
Nem utolsó sorban, hangzásilag is igen remek fülhallgató.
ajánlok 3at, ezeket teszteltem, és mindegyik jó volt más-más szempontokból:
jó ötlet ez a lapos kábelezés, mert alig gabalyodik össze,és ha össze is gabalyodik sokkal könnyebb szétválasztani, jól szűri a zajt,b*szott hangos, de a basszust nem adja perfektül
Tipikus sony minőség,basszust elég jól adja,de könnyebben gabalyodik,szép külcsín.
JVC, számomra ez volt a legkomolyabb mind3 közül, bár kicsit féltem, hogy nem fog jól passzolni a fülbe a furcsa kialakítás, miatt, de simán jó volt, lehet vele telefonálni is, mivel mikrofon is van rajta,ráadásul ez a legjobb a 3 közül.
Sennheise CX300-II? Ma már nem ajánlott vétel.
Skullcandy, mint jó fülhallgató? Nem igazán, a másik kettő viszont tényleg nem rossz.
10k körül egyébként Soundmagic, Brainwavz, Vsonic-ok a jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!