A T-mobile átver minket?
Vettünk egy telefont náluk (Samsung galaxy mini2) se egy microSD,se egy fülhallgató nem volt hozzá. Elvileg 3 színű hátlap helyett 2 volt hozzá,ráadásul jövő héten elhozunk még egy ilyent (egymás közti ingyen telefonálás céljából) fehérben,ahhoz meg közölte a csaj h nem lesz cserélhető hátlap,csak az eredeti. Ez mi?!
Szerintem járna hozzá,csak adják oda?! Tudom,ez nem olyan nagy dolog,de mintha sántítana benne valami,nem?
A telefon felszereltségét nem a szolgáltató, hanem a gyártó határozza meg.
Ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy kiveszik-e a tartozékokat a dobozból, akkor kérd, hogy bontatlan dobozt hozzanak neked és előtted bontsák fel! Ennyi..
20 fölötti volt,30 alatti.
Szép,nem túl kicsi,nem túl nagy a mérete,viszont sztem kényes a képernyője -még rajta van a fólia,de így is- nincs rajta sok felesleges vacak program,viszont nincs hozzá SD,így az plussz,ha többet akarsz tenni rá. Ennyi ugrott be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!