T-Mobile számla? Mi történt?
Figyelt kérdés
Megkaptam a havi számlámat. Mozaik S díjcsomagom van ami 5400Ft azonban e mellé mivel elfogyott az 500MB adatforgalmam rendeltem egy NET&ROLL 1GB kiegészítőt 1000FT-ért. Hozzátenném, hogy a kiegészítő csomagot 02.15.-én rendeltem szóval csak fél hónapig használtam. A számlám 5900Ft és az áll benne, hogy Net&Roll 1 GB opció bruttó 500Ft, szóval nem az egész árat kérték el érte mivel a végösszeg is csak 5900 a 6400 helyett. Ez azért van, mert csak hónap közepén aktiváltam vagy mért? Megemlíteném, hogy 200MB megmaradt az 1GB-s kiegészítő csomagból. Nem baj végül-is legalább kevesebbet kell fizetnem csak kíváncsi lennék, hogy miért.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 8. 15:41
1/1 anonim válasza:
Azért 500 Ft mert nem egy teljes hónapot használtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!