"androidra viszont könynebb pro programokat tenni mert itt nem kell hackelni a telefont..! csak ráteszed az apk. fájlt és telepíted! ez a rendszer nem olyan zárt mint az apple nél!"
Az iPhone-nál sem kell hackelni a telefont , a Pro aklalmazások mind a két platformon pénzbe kerülnek , amit te említettél ,hogy ráteszed az apk fájlt az illegális(lopás)
2013. márc. 15. 22:02
12/16 anonim válasza:
És amúgy énis egyetértek azzal ,hogy Tim Cook tönkretesz szépen lassan mindent amit Steve megalkotott , és volt még másnak egy kommentje ,hogy az Apple userek lenézők másokkal szemben , szerintem épp ellenkezőleg , főleg itt gyakorikérdéseken ez az Apple haterekre jellemző (Bp és társaira gondolok)
2013. márc. 15. 22:17
13/16 anonim válasza:
tudom h nem éppen legális de mondj akkor egy olyan embert aki pl.: inkább megvesz egy filmet 3000 FT- ért ahelyett h letöltené otthon ingyen..:) lehet h te olyan miller vagy h egteheted de ezt sokan úgysem fogják megfogadni h letöltik a programok full verzióját!
2013. márc. 16. 11:51
14/16 anonim válasza:
Ezek a programok álltalában 0,89 centbe kerülnek ( ritkán ,max 5 euró) , ami kb 250 forint, ennyi pénze csak van annak az illetőnek aki megengedheti ,hogy egy Apple készüléket / Samsung felsőkategóriás készüléket vegyen.
De attól még ,hogy sokan csinálják a lopás lopás marad. Én nem ítélkezem, hisz énis csak a kedvenc filmjeimet, albumjaimat vettem meg , de ez tényleg aprópénz amit elkérnek az alkalmazásokért , szerintem ennyit bárki megengedhet magának.
2013. márc. 16. 19:29
15/16 anonim válasza:
egyetértek meg nekem is lenne pénzem h megvegyem de sokszor mégis inkább letöltöm! a kérdező meg döntse el h neki melyik a praktikusabb..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!