Samsung Galaxy S3, Apple Iphone 5 vagy Sony Xperia Z?
Vaaaaaaagy vársz 1 hónapot még, és ott lesz akár az S4 is. Vagy a nemrég megjelent készülékek közt nézz szét.
Az S3 jó, meg minden, de az a baj vele, hogy 1gb ram van benne csak, ami nem igazán jó dolog. Ezért vettem Note 2-t, mert az valamivel erősebb, mint az S3 + nagyobb akku, amivel általában 2 napot kibírok.
Az iPhone-t nem szeretem, mert használtam fél évig, és eladtam, mert S2 után vettem, és elég komplikált volt vele megoldani a leg alapvetőbb dolgokat is, androidon meg pár kattintás. Ezért is maradtam az Android mellett végül. Az Xperia Z pedig jó, meg minden, de volt valaki, aki vett 1 Xperia Z-t. Előtte Note 2-t használt, és ugyanúgy használta, de naponta 3x kellett töltenie, mert annyira merült, és most keres 1 Note 2-t. Kicsi akkut tettek az Xperia Z-be ahhoz képest, vagy nem optimalizálták eléggé.
3 napig használtam úgy, hogy fura volt, de utána már átlagosnak tűnt.
Így sajnos megszerettem ezt a készüléket, és 5.5" alatt biztos nem lesz a következő készülékem.
Ha használnál legalább 1 hétig ilyen telefont, akkor megszoknád simán.
Elég 1gb ram mindenre, de a 2gb azért jó, mert az alkalmazások vígan futnak a háttérben, és semmi lassulást nem tapasztaltam közben.
Én nagyon Sony párti vagyok. Ha betennénk a sorba az S-t, akkor egyértelműen azt! Ebből a háromból talán az S3. Az S4-re várni? Butaság, hisz akkor már az 5, vagy a 6. Mindig lesz újabb, és ha mindig várunk, sosem lesz telefonunk.
Mind1, a fenti 3-ból szerintem Samu-Sony-Apple a sorrend.
Tök SZUBJEKTÍV Tulajdonképp egy kategória! Egyik ebben jobb, másik abban. Vitázni nem is érdemes.
"Egyrészt 1 GB RAM elég az androidnak másrészt meg lehet kapni(alig drágábban)LTE-s verzióját is I9305-öt."
Ja, elég.. Viszont oké, hogy lehet kapni LTE-s változatot, de idáig az LTE-s változatok általában nincsenek annyira optimalizálva, mint a normális készülékek.
"Különben a Galaxy SIII-ról volt szó eddig"
Igen, viszont te írtad, hogy nagy a Note 2.. Én csak kiegészítettem.
A 3 közül még mindig az S3 a jobb választás, igen, de 2 nap a megjelenésig, és akkor hátha változik a véleményed, vagy ha maradnál az S3-nál, akkor lemehet az ára.
Ti nem vagytok normálisak!
Egyértelműen a Z a legjobb.
Hardverben sz@rrá veri mind a kettőt, kijelzőben is, hiába fakó, de full hd az full hd, és ezt a mobilarena-n is leírták, hogy nagyon szép a kijelzője, csak magát a technológiát szidták a többihez képest. Továbbá a Z por és vízálló, 13 mp-es a kamerája.
Azért egy cortex a9-es galaxy s3-at ne hasonlítsunk össze egy snapdragon s4-es procijú Z-vel. Ég és föld a különbség. A Z ben csúcs hardber van, az s3-ban csak felső kategóriának az alja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!