Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S3, Apple...

Samsung Galaxy S3, Apple Iphone 5 vagy Sony Xperia Z?

Figyelt kérdés
Szeretnék váltani ezek közül valameikre de nemtudom eldönteni meiket vegyem... mindeggyik nagyon tetszik s3ban csak az az egy nem hogy messze elmarad a másik kettő ppi-jétől (bár ezt alacsony ára ellensúlyozza végülis). Szerinted meiket vegyem és miért?
2013. márc. 12. 16:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
S3. Azért mert olcsóbb sokkal. Kijelzője meg nagyon jó ne aggódj. A Z-je konkrétan nem jó tesztekból olvasva,mert kicsi a betekintési szöge és nagyon kicsik a betűk a nagy felbontás miatt. Az ifónt eleve nem is tenném bele ebbe a kategóriába. Egy vicc azért az árért.
2013. márc. 12. 16:27
 2/20 anonim ***** válasza:

Vaaaaaaagy vársz 1 hónapot még, és ott lesz akár az S4 is. Vagy a nemrég megjelent készülékek közt nézz szét.

Az S3 jó, meg minden, de az a baj vele, hogy 1gb ram van benne csak, ami nem igazán jó dolog. Ezért vettem Note 2-t, mert az valamivel erősebb, mint az S3 + nagyobb akku, amivel általában 2 napot kibírok.

Az iPhone-t nem szeretem, mert használtam fél évig, és eladtam, mert S2 után vettem, és elég komplikált volt vele megoldani a leg alapvetőbb dolgokat is, androidon meg pár kattintás. Ezért is maradtam az Android mellett végül. Az Xperia Z pedig jó, meg minden, de volt valaki, aki vett 1 Xperia Z-t. Előtte Note 2-t használt, és ugyanúgy használta, de naponta 3x kellett töltenie, mert annyira merült, és most keres 1 Note 2-t. Kicsi akkut tettek az Xperia Z-be ahhoz képest, vagy nem optimalizálták eléggé.

2013. márc. 12. 17:27
 3/20 anonim ***** válasza:
1 giga ram mindenre elég. A notenak jobb az akkuja,de akkora mint egy tégla.
2013. márc. 12. 17:58
 4/20 anonim ***** válasza:

3 napig használtam úgy, hogy fura volt, de utána már átlagosnak tűnt.

Így sajnos megszerettem ezt a készüléket, és 5.5" alatt biztos nem lesz a következő készülékem.

Ha használnál legalább 1 hétig ilyen telefont, akkor megszoknád simán.

Elég 1gb ram mindenre, de a 2gb azért jó, mert az alkalmazások vígan futnak a háttérben, és semmi lassulást nem tapasztaltam közben.

2013. márc. 12. 18:11
 5/20 anonim ***** válasza:
Egyrészt 1 GB RAM elég az androidnak másrészt meg lehet kapni(alig drágábban)LTE-s verzióját is I9305-öt.Ugyan az mint az I9300 csak 2 GB RAM van benne.Különben a Galaxy SIII-ról volt szó eddig:D De én is ezt ajánlom a három közül.Kijelzője meg nagyon szép a ppi szám nem minden.Mind a háromnak tűéles a képe úgy hogy emiatt nem kell aggódnod.
2013. márc. 12. 18:15
 6/20 anonim ***** válasza:
Helyedben nem venném meg még egyiket sem, nemsoká jön a Galaxy S 4
2013. márc. 12. 18:24
 7/20 anonim ***** válasza:

Én nagyon Sony párti vagyok. Ha betennénk a sorba az S-t, akkor egyértelműen azt! Ebből a háromból talán az S3. Az S4-re várni? Butaság, hisz akkor már az 5, vagy a 6. Mindig lesz újabb, és ha mindig várunk, sosem lesz telefonunk.

Mind1, a fenti 3-ból szerintem Samu-Sony-Apple a sorrend.

Tök SZUBJEKTÍV Tulajdonképp egy kategória! Egyik ebben jobb, másik abban. Vitázni nem is érdemes.

2013. márc. 12. 18:39
 8/20 anonim ***** válasza:

"Egyrészt 1 GB RAM elég az androidnak másrészt meg lehet kapni(alig drágábban)LTE-s verzióját is I9305-öt."

Ja, elég.. Viszont oké, hogy lehet kapni LTE-s változatot, de idáig az LTE-s változatok általában nincsenek annyira optimalizálva, mint a normális készülékek.

"Különben a Galaxy SIII-ról volt szó eddig"

Igen, viszont te írtad, hogy nagy a Note 2.. Én csak kiegészítettem.

A 3 közül még mindig az S3 a jobb választás, igen, de 2 nap a megjelenésig, és akkor hátha változik a véleményed, vagy ha maradnál az S3-nál, akkor lemehet az ára.

2013. márc. 12. 18:40
 9/20 anonim ***** válasza:

Ti nem vagytok normálisak!

Egyértelműen a Z a legjobb.

Hardverben sz@rrá veri mind a kettőt, kijelzőben is, hiába fakó, de full hd az full hd, és ezt a mobilarena-n is leírták, hogy nagyon szép a kijelzője, csak magát a technológiát szidták a többihez képest. Továbbá a Z por és vízálló, 13 mp-es a kamerája.

Azért egy cortex a9-es galaxy s3-at ne hasonlítsunk össze egy snapdragon s4-es procijú Z-vel. Ég és föld a különbség. A Z ben csúcs hardber van, az s3-ban csak felső kategóriának az alja.

2013. márc. 12. 18:50
 10/20 anonim ***** válasza:
Bambikám hogy lehet jó egy olyan kijelző amit oldalról nem látsz és a nagy felbontás miatt túl kicsik a betűk?
2013. márc. 12. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!