Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S3, Apple...

Samsung Galaxy S3, Apple Iphone 5 vagy Sony Xperia Z?

Figyelt kérdés
Szeretnék váltani ezek közül valameikre de nemtudom eldönteni meiket vegyem... mindeggyik nagyon tetszik s3ban csak az az egy nem hogy messze elmarad a másik kettő ppi-jétől (bár ezt alacsony ára ellensúlyozza végülis). Szerinted meiket vegyem és miért?
2013. márc. 12. 16:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A képernyőt szemből nézzük általában. A betűk méretét meg lehet állítani a menüben.

Nem kell mindig arra a két balfékre hagyatkozni teszt ügyben :-)

2013. márc. 12. 19:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még annyit hogy elvileg sgs3ra gyárilag még mindig android 4.0 van, lelehet rá tölteni az újabb Jelly Bean-t?
2013. márc. 12. 20:26
 13/20 A kérdező kommentje:
Ha igen a Jelly miben másabb az Ice Cream-nál?
2013. márc. 12. 20:27
 14/20 Balázs88 ***** válasza:

#11-nek igaza van.

Meg alapból az s4 nek se lesz nagyobb a ikonja és betűje, de biztos lehet állítani majd azon is.

A játékok viszont minden full hd telefonon kicsik lehetnek.

2013. márc. 13. 00:13
 15/20 samsung9070 válasza:
Felső kategoriának az alja ?:0 ezt azért cáfolnám. számtalan blog nem ezt írja. de persze ezen nem vitázok.
2013. márc. 15. 23:57
 16/20 anonim válasza:
3-4 hete vettem s3-at. semmi akadás minden fut rendesen ahogy kell! a kijelző miatt ne aggódj nagyon szép és a kamera is első osztályú!! ne feledjük hogy a megapixel nem minden. a htc one-ban is 4 megapixeles kamera van pedig az az új csúcskészüléke a htc-nek. nem írtam el, 4 megapixel! amúgy nekem alapból jelly bean volt rajta én t-mobilnál vettem. sztm nagyon jó telefon hardveresen bár az anyaghasználata nem nagy szám... ezért én inkább htc one x-et vennék ilyen árban.. de nyugi ez sem fog szétesni csak nekem nem tetszik hogy olyan csúszós.. mind1 most már ezt vettem és amúgy nem bántam meg!! a Z nekem személy szerint nem tetszik... sokkal sérülékenyebb mint pl az s3 (az üvegg sz*rrá törik ha leejted) az apple jó sztm bár ehhez nem nagyon értek!! de ha sokan ennyi pénzt adnak érte sztm biztos h nem lehet rossz!! úgy értem sztm egy 100+ ezres telefonra se lehet azt mondani hogy szar. ilyen árban szerintem minden gyártó telója kielégítő...
2013. márc. 27. 13:56
 17/20 anonim válasza:
Mert az dragontrail glass csak úgy szarrá törik mi? A Z szarrá veri a többit de azé nem mind1 hogy 13 mp exmor rs vagy 4 mp.
2013. márc. 29. 10:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Verje csak. Van ideje az S4-ig valamit elérni.

De azé nem mindegy, hogy napi 3 töltés, vagy csak 1.

2013. márc. 29. 10:23
 19/20 anonim válasza:
tökmind1 h dragontrail glass vagy nem az üveg akkor is csak üveg és sokkal könnyebben törik mint a polikarbonát.
2013. márc. 31. 10:37
 20/20 anonim válasza:
majd ird meg h mit vettél kiváncsi vok
2013. márc. 31. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!