NOKIA LUMIA 920 & WP: Valaki össze tudná foglalni a WP előnyeit/hátrányait?
Figyelt kérdés
Lumia 920 tulajdonosok: tapasztalatok a telefonnal kapcsolatban?2013. márc. 13. 18:07
1/4 anonim válasza:
sokszor le lett végülis már írva, előnyei a stabilitás és a gyorsasága, hátránya az annyi jelenleg, hogy egyenlőre kevés alkalmazás van rá, de ez gyorsan nőni fog, illetve a főbb alkalmazások megtalálhatóak, és jó minőségűek. és egyenlőre még nincs lumia 920-asom, de tervezem a vételét a nyár végén.
2/4 anonim válasza:
Szerintem jo telefonok a lumiák. Nekem ugyan egy lumia 800-asom van. De meg vagyok veled elrégedve. A wp8-as rendszer pedig sokkal jobb mint a wp7-esek. Végülis nekem hátránya annyi volt a 800-assal. Hogy nem volt bt, meg kell hozzá a zune. Viszont a wp8-on már nincsennek ilyen gondok. Szóval szerintem jo telo. Alkalmazások is megvannak rá amik szükségesek. Megmég bővül a piactér. Én androidról váltottam. De nem bántam meg. Olvasgas wp portalt. Vagy win magazint. Ott sokminden le van ìrva a rendszerrő.
3/4 anonim válasza:
WP legfőbb hátránya, hogy kevesebb alkalmazás érhető el rá, és árszínvonalát tekintve a Market drágább is, mint a többi store. Ezen kívül csomó elég alapvető dolog hiányzik belőle (hogy mást ne említsek, nem tud egyszerre rezegni és csörögni, azaz először rezeg párat, lejátssza a csengőhangot, majd megint rezeg...), és sajnos elég lomhán halad a rendszer fejlesztése is. Amit szerettem benne (L800), hogy szélvész gyors (még iPhone után is, Androidról nem is beszélve), stabil, ezen kívül véleményem szerint stílusos is, de ugye ez utóbbi szubjektív.
4/4 A kérdező kommentje:
kösziköszi :)
2013. márc. 15. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!