Aazsuzs kérdése:
Soni Xperia U vagy Nokia Lumia 800-? Melyiket vennétek meg és miért?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 20:38
11/13 anonim válasza:
"csak használod és elégedett vagy"(8-as válaszoló)Azért ez túlzás.:)Bár lehet én is azért cseréltem le a Samsung Galaxy S2-met,mert túl elégedett voltam,azért váltottam WP-re,mert szeretek szenvedni?:)Szerintem ne hallgass se WP,se Android fan-ra.Aki ilyen kijelentést tesz,mintha Google reklám volna:)azt ne vedd komolyan.Mind két rendszer jobb mint a másik,csak attól függ milyen szempontok szerint nézzük.Nálam most a WP nyert,de nem teszek olyan Microsoft reklám kijelentést,hogy soha többé droid,meg hogy a WP8 a császár.Egyébként mostanában szimpatikus a Sony,úgy hallom (relatív)jól gatyába rázza a droidot.Tetszik ez az új szériára tervezett IP védelem(víz,porálló).Nem csak a Z,hanem olcsóbb társai is megkapják.(akár azokat is érdemes volna megvárni,ha Sony-t akarsz)
12/13 A kérdező kommentje:
Tökéletes...pfffff...sajnálom, hogy a világ tele van ilyen önelégült...emberekkel...amúgy én befejeztem, nem fogok ezután időt pazarolni, hogy Veled "társalogjak"...
2013. márc. 15. 08:56
13/13 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyi, hogy a félre írás és a billentyűzeten betűt félre nyomni teljesen más...nézd meg, én hogyan írtam a kommentet...ennyit a tökéletességedről ;)
2013. márc. 15. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!