Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SEGÍTSÉG! A telefon nem...

SEGÍTSÉG! A telefon nem érzékeli a jó PIN kódot és a PUK kódot se. Tovább lent! Mit tegyek ilyen esetbe?

Figyelt kérdés
na.. nem érezte a jó pin - kódot a telefon, és mind a 3 lehetőséget elszalasztottam pedig jó kódot irtam be.. aztán kérte a PUK kódot beírtam, arra nem írt ki semmit. most van olyan hogy new code (gondolom új kód) és beírtam egy új kódot ami egyszerű, gondoltam az lesz az új PIN kódom.. utána kért egy megerősítő kódot.. beírtam szintén ezt HIBÁTLANUL de nem volt jó.. ez után újra a PUK kódot kérte, megadtam, nem írt rá semmit. Kért megint egy new code-t és oda beírtam a PUK kódot. megerősítő kódnak szintén ugyanazt a kódót HIBÁTLANUL de nem volt jó.. már nem csináltam semmit vele. kérjek írjatok ha tudtok valamit ez ügybe segíteni! ja és maga a telefon már amúgy is néha rosz de máskor nem volt vele ilyen gond.

2013. márc. 12. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
"néha" helyett most már "mindig" a helyes kifejezés. Válts át másik telefonra, ez már kuka. Azzal old fel a PUK kódot és állíts be megfelelő jelszót!
2013. márc. 12. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
A sim kártyád kódjait cseszted el akkor menj be a szolgáltatódhoz. Ha a telefonét akkor @azd ki és vegyél egy jót.
2013. márc. 12. 14:44
 3/7 A kérdező kommentje:

1 válaszoló: úgylesz köszi

2. válaszoló: nem az én hibám hogy nem érzékeli a jó pin kódot..

2013. márc. 12. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Alaplaphibás... talán. Ha új vidd be, ha nem, akkor gond van. azért próbáld meg egy másik kártyával is hátha azzal van baj. Ha nincs másik kártya, akkor vidd be a szolgáltatóhoz.
2013. márc. 12. 14:50
 5/7 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: van másik kártya.. kösz hogy szólsz, kipróbáltam, de akkor se fogadta el a JÓ PIN kódot, pedig egy életre biztos hogy jó volt a kód.. Akkor ez már biztos a telefon hibája? Mert nem én néztem el az biztos. És nem új telefon, van legalább 3 éves.
2013. márc. 12. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
K.: erre már akkor gyanakodni kellett volna, amikor 2-odszor beállított PIN-t sem fogadta el, megspékelve, hogy "néha" rossz volt...
2013. márc. 12. 15:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen.. Ez tényleg nagy hiba volt bevallom.. De beviszem a szolgáltatókhoz minél előbb
2013. márc. 12. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!