Szerintetek lányos az s3 mini? (szürkébe) vagy inkább sony xperia j-t vegyek?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok2013. márc. 12. 14:22
1/10 anonim válasza:
a telefonod miatt nem fognak homárnak nézni...
2/10 anonim válasza:
Az s3 minit annyira nem ismerem, de a speria j-t azt nem ajánlom. Szép és nagy a kijelzője, de nincs benne elég vas ahhoz hogy ki is szolgálja maradéktalanul (meglátszik az egy magos proci).Viszont kb annyi pénzért még vannak xperia termékek amik kielégítőek.:)
3/10 A kérdező kommentje:
Igazából sony-ból csak az tetszik
2013. márc. 12. 14:30
4/10 anonim válasza:
Értelek, de azért nézzél szét még a gyártó oldalán, hátha megtetszik egy jobb vagy csinosabb.:)
utána meg e szolgáltatódnál persze..
5/10 anonim válasza:
inkább s3 mini, de sztem túlárazott...
6/10 anonim válasza:
a j nem valami jó.. a kettő közül az s3 mini (amúgy nem csajos szerintem :D )
7/10 anonim válasza:
SIII mini a befutó!Nekem sötétkékben van.Igaz nő vagyok,de a kétmagos procijával,gyönyörű kijelzőjével,stb...belopta magát a szívembe!Mindenképp csak ajánlani tudom!
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom én szürkébe venném meg
2013. márc. 12. 19:45
9/10 anonim válasza:
Nincsen szürke!Csak fehér és kék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!