Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Tipo mennyire...

Sony Xperia Tipo mennyire lányos telefon?

Figyelt kérdés

Fekete színben biztos vagyok, ajándékba venném (18 éves lánynak) Külsőre értem..:)

Köszönöm a válaszokat:)

2013. febr. 10. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ez egy nagyon hülye kérdés! Hacsak nem Hello Kitty-s, meg rózsaszín csillogós szutyok, akkor nem számít, külsőre nemigen lehet rámondani egy telefonra, hogy lányos. Fehér színben talán jobban passzol egy lánynak, de egy feketével sincs semmi baj.
2013. febr. 10. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Pont ugyanannyira lányos, mint az összes többi fekete, szappan formájú okostelefon.Semennyire.
2013. febr. 10. 11:37
 3/6 A kérdező kommentje:
hát, szerintem van olyan ami dizájnjában, forma, kialakítás stb. fiús vagy lányos telefon. de azért köszönöm:)
2013. febr. 10. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Dizájn: LaFleur virágminta by Samsung.Az lányos.

Forma, kialakítás okostelós frontosn: Motorola flipout, kifejezetten nőknek.

Ezek közül egy sem fekete, hanem valami női színt kapott: piros, narancs, rózsaszín, stb.

A többi szín, kifejezetten a fekete meg teljesen unisex, ha azt mondod rá, hogy lányos, az már szubjektív vélemény, egyébként nem az.A Tipo meg főleg nem.

2013. febr. 10. 11:57
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, bár nekem tetszik. remélem neki is.
2013. febr. 10. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem tipo-m van és szép a formája, szerintem be van lőve aki azt mondja rá, hogy pocsék :D
2013. febr. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!