Lehet még valahol kapni Sony E. Active telefont kártyafüggetlenül?
Talàn mert èletkèptelen vagy.... kivàncsi vagyok, hogy mit fogsz tenni, ha nem teszik a szàdba a kajàt. Majd akkoris gyk-ra jössz, hogy megtalàld a szàd ès segìtsèget kèrj a ràgàshoz ès nyelèshez?
Èn beìrtam gugliba, hogy: "xperia active" ès az elsö oldalon 5 linket talàlsz ami televan webshopokkal ès ùj, kàrtyafüggetlen active-okat ajànlgatnak.
Emellett felmèsz vateràra ès tuti hogy több üzlet is felrakta a telót (ùjan, függetlenül)
Kèrdès: hol kerested? A szekrènyedben? Az àgyadban? Kiabàltà neki hogy jöjjön elö ès nem jött???
ja... azért megmutatom a legelső találatot: [link]
és ugye nem írtad (csak gondoltam), hogy új kellene. Használtat találsz vaterán, apródon, jófogáson, és kb 800ezer gsm üzletben
De gondolom tényleg mindenhol kerested...
Te is ráérsz. Gondolod nem néztem meg árukeresőben, meg a többi helyen. Mindenhol ki volt linkelve boltokkal meg képekkel, de fizikailag nem volt egyik boltban sem kapható. Azért raktam ki a kérdést mert esetleg valaki tudna egy boltot ahol esetlegesen még található.
De kösz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!