Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia u-ra ki fog-e jönni az...

Akos.szakacs kérdése:

Xperia u-ra ki fog-e jönni az ice cream sandwich?

Figyelt kérdés
Tudja-e véletlenül valaki, hogy xparia u-ra ki fog-e jönni az ice cream sandwich legálisan, hogy le lehessen majd tölteni, vagyis rissiteni, vagy pedig megrootoljam? Ha igen van-e rá való verzió?
2013. márc. 12. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Már van rá ics.
2013. márc. 12. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Már rég kijött.
2013. márc. 12. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Jaja. Most épp a gyári ics-s U-mról írok.:)
2013. márc. 12. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Szintén, és rég kijött.
2013. márc. 12. 20:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Segitejetek, h kell felrakni? Mert amikor csekkoltatom vele a legutobbi updateket azt mondja, h a legfrissebb szoftver van rajta.
2013. márc. 13. 01:00
 6/8 anonim ***** válasza:
pc companiont telepítettem a gépre /ha ki van pipalva a telefonon fel is ajánlja/ és felajánlja a frissítést. Előtte én sem csináltam ilyet de nagyon részletes útmutató mellett megy, csak követni kell az utasításokat. Ha oda jutsz, a telefonba adatkábel mellett a hangerő lefelé gombot kell nyomva tartani. Ott majd értelemszerű lesz.
2013. márc. 14. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
4. és 6. vagyok. Ja és előtte érdemes csinálni egy gyári beállítások visszaállítását. /mindent töröl/ én nem csináltam, ezért kb 2 napig akadozott majd utána gyorsult be.
2013. márc. 14. 10:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam... Nem sikerül. A companion is azt mondja, hogy a legfrissebb elérhető szoftver van rajta (2.3.7)
2013. márc. 15. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!