Sony Xperia Go Ice Cream Sandwich frissítés?
Nekem belassult frissítés után, jah. Főleg az appeknél vehető észre, azok közül is néhány játéknál. (jetpack joyride, drawsomething, előbbinél NAGYON zavaró tud lenni).
Viszont ha megveszed, Gingerbread verzióval fogod kapni, amivel egyáltalán nincs vele gond. Valami szoftveres marhulás okozhatja ezt a lassulást.
Szóval a telefont magát ajánlom, mert pofás, szívós és erős, csak frissíteni ne frissíts rajta ICS-re, inkább várd ki a Jelly Bean updatet.
Én karácsonyra kaptam a telefont, és kicsit zavar ez az akadozása a frissítés óta, és szeretnék valami megoldást találni rá anélkül hogy rootolni/flashelni kellene a telefont (mert akkor tudtommal repül a gari). Nincs valakinek valami bevált módszere? :/
Sokan rosszul frissitenek ICS-re, azért akad. Az a lényeg, hogy ha frissited, törölni kell mindent, nem szabad biztonsági mentést csinálni az adatok visszaállitásával. Nem szabadlementeni semmit, sem applikációt, sem mást, mert a 2.3-as android és a 4.0 nem kompatibilis egymással.
Ha jól frissitesz minden oké.
a másik válaszolótól kérdezném (az első vagyok), hogy ha akkor én most letörlöm azokat appeket, amiket még a 2.3 idején raktam fel, akkor ugyanúgy jó lesz?
vagy fogni kell az egészet, SUSban javításra menni, mindent letakarítani (telefonkönyveket meg ilyeneket kivéve természetesen) és csak úgy oldható meg?
Csak azért kérdem, mert nem is egy olyan app van a telefonon, amit már az ICS-vel raktam fel rá, és az is laggol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!