Telefont vettem, de nem tudom biztosan honnan van?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Vásároltam az egyik évfolyamtársamtól egy samsung telefont, neki vannak ukrán rokonai, és az apja is dolgozik kint, ha jól tudom.. Állítása szerint a telefont kapták az apja főnökétől, mivel az anyja elintézett neki valami műtétet gyorsítottan. A telefonhoz minden tartozékot, és dobozt is kaptam, amiben van egy idegennyelvű garancia papír, de egyáltalán nincs kitöltve, megkérdeztem itthon nem tudják érvényesíteni, mivel ukrajna nem uniós tag.. A kérdésem az lenne, hogy így is lehet esetleg lopott a telefon, dobozzal mindennel? Vagy ne féljek attól hogy bármikor kopogtathat a rendőrség... köszi!2013. márc. 11. 17:19
1/6 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy a használati útmutató, néhány ilyen samsungos reklámújság amik a dobozban voltak, mind ukránul vannak.
2013. márc. 11. 17:21
2/6 anonim válasza:
Hát ha megvan hozzá minden akkor nem valószinű,hogy lopott. De még ha az is lenne nem nálunk lopták,úgyhogy mind1.
3/6 anonim válasza:
Milyen telefon? (Csak szimplán érdekel)
4/6 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóan gondoltam, bár ha raktárból lopták ott már lehet hogy dobozostól volt tárolva nem? Igazából mindenki mondogatja hogy ha doboz van hozzá, meg tartozékok nem lopott, de így is ideges vagyok :(
2013. márc. 11. 17:52
5/6 A kérdező kommentje:
I9300 Galaxy s3
2013. márc. 11. 17:52
6/6 anonim válasza:
Minek idegeskesz, Ukrajna egy teljesen más világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!