One X, Optimus 4x HD, Xperia T vagy One S éri meg jobban?
Hardveresen kb mindegyik megegyezek (One X-ben és 4X HD-ben ugyanúgy Tegra 3 van, Xperia T-ben meg One S-ben pedig ezekkel kb ugyanolyan erős Krait magos procik, RAM is ugyanannyi mindenhol, stb.).
Szóval ár, kijelző, szoftver alapján, kijelző One X-ben és LG-ben a legjobb IPS kijelző, aztán One S-ben az AMOLED és Xperia T-ben a sima TFT.
UI relatív, hogy melyikben a legjobb, szerintem a HTC Sense a legjobb (legalábbis ezek közül mindenképp), az a két HTC-n megegyezik, Xperia Timescape vagy milyen UI-ja nekem kevésbé tetszik, de az LG-nél még az is jobb.
Illetve HTC-k közül igaz, hogy a One S hardveresen kb ugyanaz, mint a One X, de a HTC mégis a One X-et tartja a fő platformnak (amíg a HTC One meg nem jelenik), szóval akkor én már inkább azt venném a kettő közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!