Xperia T vs Optimus 4x HD vs One X?
Személyes vélemény:
A T-t nem tartom egy kategóriába ezekkel. Főleg kijelző miatt.
Az LG jó telefon, 2 hónapja cseréltem el, az akksi gyenge benne, nincs még rá JB, és elég gyakran hajlamos megakadni. A kijelzőre nincs panasz, gyönyörű.
Most One X-em van, a HD-s SLCD2 iszonyat szép épet ad, szerintem a jelenlegi legszebb technológia. ( Mindjárt leváltja az SLCD3 aka HTC One)
Ez is hajlamos néha megakadni. Jó anyaghasználat, kiváló összeszerelés. Hardveresen ugyan az mint az LG.
Nekem eddig One X jött be leignkább, ezt biztos megtartom még egy darabig.
A T helyett inkább V igaz csak független van de nem drágább (110 000Ft).
Az LG 4X HD azért a pénzért nagyon jó telefon, megéri az árát, és lesz rá Jelly Bean, aksija jobb mint a One Xnek.(85-90 000Ft).
HTC One X is jó telefon, ennek az aksija a gyengéje.
100-110ezer től megkapod.
Ha van annyid pénzed akkor a legjobban a Lg Optimus G vel jársz, 140ezer független.
A T egy kategoria ezekkel, mivel ket mag ide vagy oda, hardverben egy szinten van veluk.
A T helyett en is A V-t valasztanam, az One x helyett az One x+t, es akkor a 4x hd ki is esett, es innentol kezdve azt kell eldontened, hogy szep kijelzo (One X+), vagy por es vzallosag (Xperia V) kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!