Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fehér iphone 4s előleg?

Fehér iphone 4s előleg?

Figyelt kérdés

Fehér, 16g Iphone 4s-t szeretnék venni a t-mobilenál, arra lennék kiváncsi az előleg új előfizetőknél hogy alakul?

Minél nagyobb a díjcsomag annál nagyobb vagy annál kisebb?

(voltam bent tmobilenál de nem voltak kedvesek és nem értettem meg ezt az egészet.)

2013. márc. 10. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:
1430, ügyfélszolgálat. Ha nem is kedvesek, tudják a válaszokat, velünk ellentétben.
2013. márc. 10. 09:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt mondták egy konkrét csomagra(havi díj 11890 ft), hogy 30-40 ezer ft az előleg.Na most akkor olcsóbb havidíjú csomagra olcsóbb az előleg?(nem mondták meg úgy kellett kihúzni ezt is belőlük).Tiszta vicc
2013. márc. 10. 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot és addig kérdezz amíg nem érted meg, mert mi itt nem tudjuk az épp aktuális árakat/feltételeket. Legfeljebb jön valaki nagyon okos aki tudni véli, te bemész, nem azt kapod és nem leszel tőle boldog.
2013. márc. 10. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Ott a honlap és megnézed, hogy milyen tarifa és mik a kondíciók. Ennyi. Ha ide ki tudtad írni a kérdést, akkor már a T honlapját is meg tudod nézni.
2013. márc. 10. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:

De azért ugye az nagyjából egyértelmű hogy kisebb havidijhoz nagyobb előleg jár?

Sajna jól ki vannak ezek az előfizetések találva.

2013. márc. 10. 11:41
 6/7 anonim válasza:
Én iPhone 5-öt szeretnék venni és bementem a T-mobilba. Nekem azt mondták nem kell mobilelőleg, mondjuk aranytárskártya csomaggal veszem. Lehet ha magasabb havidíjjal veszed, akkor kell csak.
2013. márc. 11. 07:47
 7/7 anonim válasza:

A díjelőleget a díjcsomag miatt kéri általában a szolgáltató.

Tehát, ha Te új előfizetést vásárolsz Iphone-nal, akkor a díjelőleg annak függvénye, hogy milyen díjcsomagban veszed meg. Értelemszerűen minél nagyobb a díjcsomag havidíja, annál nagyobb a bekérhető előleg is. A telefon ára viszont annál alacsonyabb, minél magasabb a díjcsomag. Viszont tarifahűség esetén két évig nem módosíthatsz lefelé, szóval érdemes meggondolnod.

Szerintem gondold ki, hogy mennyit szánsz havidíjra egy hónapban, menj be egy T-Mobile-ba, mondd el, hogy ilyen konstrukcióban mennyi lenne a díjelőleg, valamint a telefon ára.

A díjelőleget egyébként a havidíjadból jóvá fogják írni. Tehát, ha bekérnek mondjuk 40000 Ft-ot, akkor amíg ez az összeg tart, akkor addig nullás havi számlát kapsz. (A törlesztő ezen felül értendő, ha részletre vennéd.)

2013. márc. 18. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!