Fehér iphone 4s előleg?
Fehér, 16g Iphone 4s-t szeretnék venni a t-mobilenál, arra lennék kiváncsi az előleg új előfizetőknél hogy alakul?
Minél nagyobb a díjcsomag annál nagyobb vagy annál kisebb?
(voltam bent tmobilenál de nem voltak kedvesek és nem értettem meg ezt az egészet.)
De azért ugye az nagyjából egyértelmű hogy kisebb havidijhoz nagyobb előleg jár?
Sajna jól ki vannak ezek az előfizetések találva.
A díjelőleget a díjcsomag miatt kéri általában a szolgáltató.
Tehát, ha Te új előfizetést vásárolsz Iphone-nal, akkor a díjelőleg annak függvénye, hogy milyen díjcsomagban veszed meg. Értelemszerűen minél nagyobb a díjcsomag havidíja, annál nagyobb a bekérhető előleg is. A telefon ára viszont annál alacsonyabb, minél magasabb a díjcsomag. Viszont tarifahűség esetén két évig nem módosíthatsz lefelé, szóval érdemes meggondolnod.
Szerintem gondold ki, hogy mennyit szánsz havidíjra egy hónapban, menj be egy T-Mobile-ba, mondd el, hogy ilyen konstrukcióban mennyi lenne a díjelőleg, valamint a telefon ára.
A díjelőleget egyébként a havidíjadból jóvá fogják írni. Tehát, ha bekérnek mondjuk 40000 Ft-ot, akkor amíg ez az összeg tart, akkor addig nullás havi számlát kapsz. (A törlesztő ezen felül értendő, ha részletre vennéd.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!