IPhone 4S - tulajdonképpen mennyibe kerül?
Ezidáig Domino felhasználó voltam a T-Mobile-nál, szeretnék venni Ikon 600 előfizetéssel egy iPhone 4S-t. A honlapon azt írja, hogy 19900-ért elvihető a telefon, de előfordulhat, hogy előleget kell fizessek.
Mivel nem volt korábbi viszonyom előfizetőként a T-mobile-lal, gondolom, hogy ez az én esetemben játszik. Egyetemista vagyok, állandó munkahely nélkül, ha ez esetleg számít nekik. (nem kérnék hozzászólást egyetemista ne vegyen iPhonet hangvétellel, megdolgoztam keményen az áráért)
Szóval: mennyit kell letegyek az asztalra konkrétan ha bemegyek egy T üzletbe és el akarok hozni egy 16 gigás iPhone 4S-t? Ha előleget/kauciót fizetek, annak milyen következményei lesznek - nem kell "amíg az összeg tart" havidíjat fizessek?
"Ha előleget/kauciót fizetek, annak milyen következményei lesznek - nem kell "amíg az összeg tart" havidíjat fizessek?"
Ha nem veszel telefont akkor is kell havidíjat fizetned. ez alól akkor sincs felmentés ha elhagyod a telefont.
Az előleget a készülék árából kérik, amit amúgy is ki kell fizetned, szóval azt nem írják jóvá neked sehol. Ezt is ki kell penelned egyébként akkor is ha pl már egy éve lenyúlta a telót a szobatársad.
Ha megdolgoztál az áráért akkor megveheted dominó csomagban is egy összegben: 243.260.- Ft
Előfizuval:
Iphone4s 89 990 Ft
Ikon 600 díjcsomag 18500 Ft havi díj * 24 hónap = 444.000,- Ft
Összesen: 533990,- Ft két év alatt
Így számolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!