T-mobilosok tudnátok segíteni?
Van egy kis gondom kinéztem, hogy milyen telót szeretnék, meg minden(Samsung Galaxy S Advance), csak azt szeretném megkérdezni, hogy a t.mobile nál mennyibe kerül 1 percnyi netezés? Meg azt, hogy mit jelent, hogy pl.: 20 MB adatforgalom ???
Nagyon sürgős lenne!!! Előre köszi a válaszokat!
előfizetés függő a percdíj
a netezés meg nem percalapú, hanem h mennyi az adatforgalmad
a 20 MB meg pont az
gondolom akk 20 mega ingyen (ami elég kevés), utána meg vagy fizetni kell, vagy lekorlátoznak...
Az ajándék 100 MB a megrendeléstől számított 30 napig érvényes. Igénybevételéhez az előfizetéshez kapcsolódnia kell valamilyen adathozzáférést biztosító díjcsomagnak (Mozaik, MédiaMánia, Ikon, Fun, Like, díjcsomagok vagy egyéb díjcsomagok melyekhez Go!Net vagy Go!Napinet adatdíjcsomag kapcsolódik). Ellenkező esetben a kedvezmény nem használható fel!
Amennyiben az ügyfél túlforgalmazásból adódóban csökkentett sávszélességen veszi igénybe a díjmentes 100 MB-ot úgy az nem érvényesül. A díjmentes 100 MB és a csomagba foglalt adatmennyiségek közül először a díjmentes 100 MB-ot kerül felhasználásra.
És hogyha a 100 MB díjmentes adatforgalmat választom, akkor mi lesz vagy segítsetek, mert nem értem.Meg az, hogy mi az a 100 MB??
mi az, h 100MB?????
az, h 100 MegaBájtot netezhetsz, ez van benne az előfizetésben
Nem nyílik a link.
"Az ajándék 100 MB a megrendeléstől számított 30 napig érvényes."
A megrendelésnél 1x kapsz 100 megát? Hát én erre nem alapoznék luxusfürdőhelyet :)
100 MB = ennyi adatforgalom. Ebben benne értendő a le és feltöltés egyaránt. De ez a böngésző által keltett le és fel forgalmazás összességét jelenti, az adatcsomag ellenőrzések miatt mindig egy kicsit nagyobb a teljes adatforgalom, mint a tisztán letöltött cucc mérete (sima netezés 5-10 %-a lehet a feltöltés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!