Tapasztalt más is ilyet?
Figyelt kérdés
Sony Xperia U telefonom van. Ma feltelépitetem rá az Android 4.0.4-et. Nagyon lelassitotta a telfefont.2013. márc. 8. 16:01
1/9 anonim válasza:
Igen az ICS szinte minden telefonon lassabb mint a GB volt
2/9 A kérdező kommentje:
És az is marad ? Vagy lesz valami frissités rá? És még egy kérdés, mikorra várható az új android ?
2013. márc. 8. 16:14
3/9 anonim válasza:
Ha töröltél előtte mindent akkor nem lassul be.
4/9 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem töröltem.
2013. márc. 8. 16:44
5/9 anonim válasza:
Én sem töröltem semmit, frissítettem ICSre, lelassította, kb 2 nap elteltével felgyorsult a korábbi sebességére. Kapcsold ki és vissza, használj aCCleaner pro és advanced task killer, vagy hasonló prg-okát, hátha segít.
6/9 anonim válasza:
Csinálj gyári beállítások visszaállítását, és jó lesz, nekem is úgy lett kb ugyanolyan gyors..nem 100% hogy ugyanolyan gyors lesz mert az ICS több ramot eszik
7/9 kOvesi89 válasza:
Nekem is Xperia U-m van. Nekem nem lassúlt le. Csak miután frissítettem 2x csinálta azt hogy ha hívtak, felvettem és még 3 másodpercig szólt a csengőhang, de azóta sem. Viszont Ti tapasztaltatok olyat hogy p.l.: 60% az akku töltöttség, és ha nincs úgy használatban a készülék visszamászik a töltöttség. Nekem 2-3 óra alatt akár 5-7%-ot is képes visszaszedni az akksi. Ez jó vagy rossz? Én örülök neki, mert nem merül le olyan gyorsan, de szerintem nem egy jó dolog. Talán az akksi szar? Minden választ megköszönnék.
8/9 anonim válasza:
én is észrevettem hogy 1-2 %-ok visszamegy..nem tudom miért lehet,az akksim nem rossz!
9/9 kOvesi89 válasza:
Akkor jó. :) Már csak annyi a problémám, hogy nekem kínai szoftver van a telefonomon, külföldről hozták. Tudja a magyart, de vajon megéri-e a magyar szoftvert rátenni? Van külömbség vajon? És hogy lehetne rátenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!