Miért kotyog? Vigyem szervízbe? Más tapasztalt ilyet ugyanennél a típusnál?
Figyelt kérdés
Kb. két hete vettem egy Nokia e75 típusú készüléket.
Ma vettem észre, hogy ha kicsit rázogatom, kotyog benne valami. Kis idő után rájöttem, hogy biza az aqmulátor az ami kotyog benne, pedig csak finoman rázogatom...
Hiába "elmozdul" benne az aq, de nem kapcsol ki a telefon, semmi ilyesmi, hívás gözben sem szakad meg a vonal;
azonban kissé zavar...
Arra gondolok, hogy a sok hosszantartó beszélgetés miatti felforrósodás okozhatta, h kicsit megtágolt a műanyag ami tartja az aq-t.
Egyébként 2 éves Nokia garis, tehát Eu-s a Gsm-Line-ba vásároltam.
2009. szept. 22. 00:02
1/1 anonim válasza:
sajnos erre nem szol a garancia mivel kifogástalanul müködik!szed le a hátlapját és peckeld ki valamivel ha idegesit!Másik lehetöség kicseréled a hátlapot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!