Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS Nokia Lumia 800-asok...

SOS Nokia Lumia 800-asok figyelem! Tudnatok segiteni?

Figyelt kérdés
Ti tudtatok az elmult napokban frissiteni a telotokat windows 7.8-ra?mert en ma probaltam zunenal es azt irta ki h nem szukseges a frissites!elvileg januarban jott ki a frissites de en meg nem talalom!

2013. márc. 6. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Fogadjunk, hogy T-mobile-os vagy? :D
2013. márc. 6. 16:32
 2/8 A kérdező kommentje:
telenoros vagyok :)
2013. márc. 6. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Leállították frissítéseket.
2013. márc. 6. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
En mar az elejetol probalkoztam, sikertelenul. Szoval ez van.
2013. márc. 6. 20:57
 5/8 anonim válasza:
Én egy hónapja vettem a Telenortól a telót és alapból a 7.8 volt benne!
2013. márc. 7. 04:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért nem nagyon akarja megtalálni a frissítést a zune.

Nekem is folyamatosan ezt írta ki, majd egy fórumon olvastam egy leírást, ami nálam be is vált.

Tehát:

Telefonon kapcsold be a repülési üzemmódot, majd kösd össze a számítógéppel. Indítsd el a zune szoftvert, majd a frissítést. Frissítés közben (még mielőtt bármit is kiírna) húzd ki az internet kábelt a gépből, vagy tiltsd le a hálózati kapcsolatot. Elméletileg meg fogja találni a frissítést. Nem biztos hogy elsőre összejön, addig kell vele játszani, amíg meg nem találja. Ha megtalálta, dugd vissza az internet kábelt, és mehet a frissítés.

A frissítést 3 részletben kapod, így a fenti műveletet az első sikeres frissítés után még kétszer meg kell ismételni.

Nekem telenoros samsung telefonra így lejött a frissítés. Ha már a samsung telóra is van frissítés, akkor a nokiára biztosan. Próbáld ki a fenti módszert.

Sok sikert hozzá.

2013. márc. 7. 06:56
 7/8 A kérdező kommentje:
az utolso valaszolonak nagyon koszi!
2013. márc. 7. 22:03
 8/8 anonim válasza:
A net megszakításos módszerrel nekem is sikerült frissíteni, minden probléma nélkül.
2013. márc. 11. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!