Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S Advance vagy Sony...

Samsung S Advance vagy Sony Xperia U?

Figyelt kérdés
Most akarok új telefont vásárolni és a két fenti telefon között vacilálok nagyon. Elsősorban netezésre, esetleg néhány jobb játék futtatására akarom használni a telefonáláson kívül. Melyiket javasoljátok és miért? Esetleg ha jó minőségű, megbízható, hasonló árkategóriájú telefont tanácsolnátok, akkor az is érdekelne. Köszi!

2013. márc. 5. 18:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem Xperia U-m van, szerintem nagyon jó kis telefon,mindent tud amire szükség lehet.. egy gond van vele, hogy nem bővithető! de ha neked elég az amennyi tárhely alapból van, akkor elég jó választás..ebben az árkategóriában a legjobb (sztem)! de a te döntésed :)
2013. márc. 9. 17:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Bambusz!

Mikor érted már meg, hogy az Xperia P jóval drágább az Advancenél. Azokon a helyeken pedig, ahol annyi mint az Advance nem szabad vásárolni. Mindig fikázod a samsungot mert sony-s vagy, jó oké de ne vezess rá másokat h szar helyről, olcsón, gagyit vásároljanak 1 év garanciával (ha egyátalán utána eléred öket) linkeltél oldalakat egy másik hsz-nél csak azért irtam ezt..

2013. márc. 12. 11:23
 13/13 Martin 333 válasza:
Én egyértelműen az XPERIA U-t nekem is olyan van már 3hónapja és semmi baj vele(elég sokat megy) :)
2013. márc. 16. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!