Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S Advance vagy Sony...

Samsung S Advance vagy Sony Xperia U?

Figyelt kérdés
Most akarok új telefont vásárolni és a két fenti telefon között vacilálok nagyon. Elsősorban netezésre, esetleg néhány jobb játék futtatására akarom használni a telefonáláson kívül. Melyiket javasoljátok és miért? Esetleg ha jó minőségű, megbízható, hasonló árkategóriájú telefont tanácsolnátok, akkor az is érdekelne. Köszi!

2013. márc. 5. 18:57
1 2
 1/13 anonim válasza:
14%
Sztem a samsung mert én már lassan 2 éve xperias vagyok és eddig 4 xperiám volt és mind rossz. a samsung a nyerő!! :D
2013. márc. 5. 19:02
 2/13 anonim ***** válasza:
ZTE Grand X IN.Szénné alázza mindkét telefont.Jobb kamera,erősebb hardver,nagyobb és szebb kijelző.
2013. márc. 5. 19:08
 3/13 anonim ***** válasza:

Láttad már a ZTE kameráját? Nem részletezém... Tudod nem a megapixelek számítanak.

[link]

Ez neked aláz?

2013. márc. 5. 19:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy vodás vagyok és ott is veszem az új telót, ott meg nincs, csak egy ZTE, de az alsókategória és nem is tetszik, szóval az tárgytalan.
2013. márc. 5. 19:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Samsung az xperia u val egy idő után megszívod.
2013. márc. 5. 19:24
 6/13 Balázs88 ***** válasza:

Hábé

Szerintem azt a képet a Grand X el csinálták, az meg 5 megapixeles.

Videos teszten is az X et tesztelték nem a IN-t.

A linkbe is csak grand x van írva.

2013. márc. 5. 20:10
 7/13 anonim ***** válasza:

Ugyan az az optika van benne. De tessék. Ha erre azt mondod, hogy alázza az Advance amúgy teefonos viszonylatban egész jó kameráját, akkor nincs több kérdésem...

[link]

Ez IN-ből van.

2013. márc. 5. 20:13
 8/13 Balázs88 ***** válasza:

Én mikor mondtam hogy alázza??? -.-

Kettő közül a Samu jobb képet csinál, meglátjuk JB után is megmarad e a fölény.

2013. márc. 5. 20:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyik válaszoló írta, hogy aláz, erre te megjegyezted, hogy az IN jobb képet csinál mint a sima. Ugyanolyan szar képet csinál. Tehát nem aláz. Csak ennyi. Nem akartam személyeskedni, csak kicsit erős kifejezés az aláz.
2013. márc. 5. 21:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Xperia p.

Annyi, mint az s advance, es minden teren jobb.

2013. márc. 6. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!