Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyikkel járok jobban? Egy...

Melyikkel járok jobban? Egy Sony Xperia Z-vel vagy Iphone 4S-sel?

Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 22:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat mindenkitől.
2013. márc. 5. 14:32
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Tudtam, hogy a sok Iphone fan le fog pontozni minden értelmes választ, deválaszolni meg nem tudnak, hogy mitől jobb az Iphone...

Szerintem is egyértelműen a Z a jobb, mivel az IOS előnye a kis rendszerigény, viszont a Z-nek annyival erősebb a hardvere, hogy még a maga oldalára is fordítja a mérleget, minden másban meg sokkal jobb.

2013. márc. 5. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:
82%

Leszavaznak azok mindent b+ (bocs). Itt is, mert az iróniát se ismerik, csak az iphone nevet...

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

A kérdező nevét érdemes megnézni...

2013. márc. 7. 02:33
 14/14 waszaa válasza:
Az android egy ido mulva belassul.. Nagyon rovid idon belul az apple pedig nem. Az a baj az androiddal hogy sok dolgot futtat egyszerre es ez fellephet ugy is hogy ujra indul a telefon vagy esetleg lefagy. Az IOS pedig egy ugymond virtualis felhohoz hasonlit amibe fent vannak a dolgok es onnan szedegeti le amikor megnyitogatod.. Egy darabig en is androidos voltam de meg lehet unni mert lassu.. En inkabb az almara szavazok mint a droidra.
2015. okt. 3. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!