Sony xperia tipo vs samsung galaxy mini? Többi lent.
Nekem samsung galaxy minim volt 1,5 évig.
Én szerettem,de nekem nincsenek nagy igényeim a telefonnal szemben.Játszani nem szoktam rajta.
Fb,emailezés,böngészés,ébresztőóra,sms,telefonálás.Ezekre használtam,jah,és fényképezésre.
A kamerája igaziból szerintem a Mpixeltől eltekintve elég jó,ha nem lett homályos a mozgástól akkor nagyon szép élvezhető minőségű képeket készítettem vele.Számítógépen is nézve,mindenki szerint nagyon jó minőségű képeket csinált.
Egyébként ez nevetséges is volt,mert a családunkban van olyan akinek Iphone 3 van,és esküszöm jobb képeket csináltam evvel a telefonnal,mint egy mérföldekkel jobbal.Most kinevethettek,de ez így volt :D
Ami baj volt vele,az,hogy sokszor akadt már a vége felé,belassult,sokat fagyott.De egy párszor le is ejtettem,szóval..:S
Hamar lemerül,1 nap.De ez minden okos telefonnál gyengepont.
Egyik ismerősömnek tipo van.
Nos,modernebb telefon,újabb.Szebb is szerintem.
A képernyője is már ránézésre is jobb,nem pixeles mint a galaxy mini-é.
Gyorsabb,egy email kb. másodpercek alatt elmegy,míg minim percek alatt.
A kamerája rosszabb szerintem mint a galaxy minié,mindegy a mpixel.
Én Tipot vennék,az újabb,de ettől függetlenül én szerettem nagyon a minit :)
Most ez így nem összehasonlítható.
A Galaxy mini kamerája a megjelenésekor volt átlagos. Namost egy Iphone-nál azért készítettél jobb képeket, mert valószínűleg jobb fényviszonyok közt és kevésbé remegő kézzel készítetted.
Azt azonban hidd el, hogy az Iphone 4 vagy akár a 3 is fényévekkel jobb képeket készít, mint a mini.
A kettő közül meg egyértelműen a Tipo a jobb, mindenben alázza a mini-t.
Fényévekkel erősebb hardver, szebb kijelző, anyaghasználat, újabb Android, jobban van optimalizálva...
Szerintem ugyanezt írtam én is :)
Az Iphone kamerája még jó,hogy jobb mint a minié,ezért is írtam,hogy nevetséges,hogy jobb képeket készítettem vele,mint az Iphone-nal.A kézremegéstől eltekintve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!