Sony xperia Z vs samsung galaxy s3?
a z veri az s3at.
ez a fajta gombsor már a T nél is megvolt.
szerintem is hátrány mint előny de a z még így sem kis képernyős a 5collos kijelzőjével.
én úgy tudom hogy ezt úgy oldották meg hogy a gomboknál erősebben kell nyomni nem csak érinteni.
már nem tudom hogy hol olvastam talán a telefongurunál írták.
Xperia Z.
On screen gomboktól én is kicsit tartottam, de hidd el, első nap hozzászoksz, és egyáltalán nem fog zavarni.
Ezek videózás meg játékok meg sok minden közben eltűnik, aztán ha megérinted a telefon széle körül akkor előjön, szóval ez annyira nem vészes.
tegnap 23:46
és nem tudod ez ugyan így van a T és a TX esetében is?
én pont emiatt vetettem el hogy T vagy TX et vegyek,jó lenne ha ott is eltűnne de mintha azt olvastam volna valahol hogy annál nem tűnik el ilyen egyszerűen.
Azoknál is eltűnik videonál, meg talán játéknál is.
Egyébként meg a Z minden téren veri az S3-mat.
Jóval szebb kijelző (amoled vs tft, erről ne vitatkozzunk, az egyik túlszaturált, a másik fakó)
Fényévekkel jobb hardver
Sokkal jobb anyaghasználat (mind a kettő gyűjti az ujjlenyomatot, de a Z-nek üveg a hátlapja és nem alsó kategóriás fröccsentett műanyag)
Jobb kamera
Por és vízálló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!