Xperia U rootolás! Miért nem sikerül?
Egész nap azon voltam, hogy rootoljam végre a telefonom. Először megpróbáltam a Bin4ry féle "Root and Restore"-t. Követtem az utasításokat, a telefon újraindult és a program kiírta h "kész van! jó szórakozást" de nem történt változás. Nem kaptam se Superuser-t, sem pedig root jogokat. Flashtool-al is hasonló az eredmény, kivéve, hogy ott 2* indul újra eredmény nélkül. Mit kéne tennem, vagy éppen mit nem tettem meg. Már nagyon felidegesített a dolog. Válaszokat előre is köszönöm.
ui. A telefonon 4.0.4-es android vanBuildszáma: 6.1.1.C.1.0
a probléma még mindig abból áll, hogy: "If Bootloader unlock allowed says Yes, then you can continue with the next step. If it says No, or if the status is missing, your device cannot be unlocked."
nekem aztmondja, hogy "NO"
Hali! Van mód elvileg a rootolásra a bootloader nyitása nélkül is. Én is ezzel küzködök, de találtam egy leírást, csak jelenleg nem jók a letöltési linkek, mert meghaladták a letöltési korlátiakat. A készítővel most próbálom felvenni a kapcsolatot, ha minden jól megy nemsokára rootolhatjuk a telefonjainkat.
Ennek a nyamvadt sony-nak nagyon nem megy a szoftver optimalizálása. A HTC mérnökeinek sikerült egy 1 magos 600Mhz-es ARM v7-es processzorra felhúzniuk az ICS-t, ami korrekt sebességgel megy, lásd HTC Desire C. Ilyen telom volt az Xperia U előtt. Azt sem lehet monndani, hogy nem volt saját felülete, mert a Sense 4.0 van fent alapból. Szaggatás és komolyabb akadások nélkül ment, még a GTA 3 alatt se feküdt meg. De ez az U... Kritikán aluli dupla magos szemét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!