Sony xperia P hez valaki tud adni valami jo root programot? Persze olyat amin az újabbak is müködnek
Figyelt kérdés
Program neveket kèrnèk nem olyan választ h xda-n nèzd meg előre is köszönöm.2013. febr. 22. 12:02
1/10 anonim válasza:
Nézd meg az XDA-n! :D
Ha rootolni akarsz, akkor a fenti link, azon belül a Root rész, ha rootolás után root jogokat akarsz osztani, akkor SuperSU vagy Superuser (Play-ről letölthető).
2/10 anonim válasza:
Csak program nevekből mit fogsz tudni csinálni? És igen az xda-n mindent megtalálsz, én is onnan rootoltam a p-met.
3/10 A kérdező kommentje:
na a linkelt oldaladból már megtaláltam a hibát! Buildszám!
még pedig nekem a 6.1.1.B.1.54 van és onnantól nem müködik csak ha vissza rakom a régebbit de ne mondja nekem senki hogy arra a Buildra nem oldották meg ez ökörség! am meg a második hozzászolonak annyit hogy a program neve alapján már leírást tudok olvasni róla hogyan is müködik stb én segítséget kértem és azt is várom hogy segítsenek am az első hozzászolonak köszönöm is a linket.
2013. febr. 22. 14:43
4/10 anonim válasza:
Te az a tipusú ember vagy akinek segitenek,de nem veszi észre és csak okoskodik tovább.
5/10 A kérdező kommentje:
Én nem szeretném a flashtoolal vissza rakni a régi kernelt ahoz hogy rootoljam majd vissza rakom a régit ez egy nagy baromság, ha valaki mond nekem egy müködőképes programot hozzá azt megköszönöm.
2013. febr. 22. 14:53
6/10 anonim válasza:
Mondom én hogy okoskodol csak tovább. Ez a módszer ha tetszik ha nem.
7/10 A kérdező kommentje:
Na Tessék UnlockRoot megcsinálta nekem és nem kellet ilyen szarságokkal foglalkoznom ennyit rólad gyökér ember, akkor ki is okoskodik szerintem te és máskor kulturáltabban válaszolj mert elvárja az ember idióta!
2013. febr. 22. 15:44
8/10 anonim válasza:
Első vagyok. Már bánom, hogy válaszoltam és segítettem. Kernelcserével rootoltam a telefonom, elsőre sikerült és azóta is jó. Minősíthetetlen vagy, kérdező.
9/10 anonim válasza:
És még hazug is mert azzal tuti nem csinálta meg.
10/10 anonim válasza:
Ember, minek kérdezel, ha te úgyis okosabb vagy mindenkinél?! :D Fuck Logic....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!