azt mondd meg nekem, hogy lássam mi van a dobozon belül ?
ha azt belinkeled megmondom
2013. márc. 2. 14:49
2/7 anonim válasza:
Hát, ez gyanúsan olcsó. Semmiképp ne adj pénzt, ha nem tudod nyomkodni vásárlás előtt. Ha volt kezedben már valamilyen iCucc, akkor már 3 nyomkodás után látszik, hogy mi a helyzet. Sajnos pár rossz minőségű képről a dobozról messzire nem lehet következtetni, de szerintem 90%, hogy hamis, vagy hogy nem is létezik.
2013. márc. 2. 15:39
3/7 reptoid válasza:
Második kép egy apple store-ban készült, ha jól látom. Az pedig Magyarországon nincs is. Ha rendesen meglennének neki a készülékek, rakna róla fel saját képet, nem netről összeszedettet.
2013. márc. 2. 17:05
4/7 anonim válasza:
Szerintem klón. Nekem is 4S van, de fele ekkora a doboza. Ez túl vastag...
2013. márc. 3. 10:54
5/7 anonim válasza:
Most őszintén ezt komolyan kérdezed? Nézd már meg az árat! Van olyan hülye aki 58184 forintért ad valamit. Aki ilyet árul az tudja az árat. Kb 120-140 ezer a reális ára. Semmiféleképp ne dőlj be neki. Főleg ne rendeld meg postán.
2013. márc. 3. 19:25
6/7 Kutyus70 válasza:
58 ezerért (16GB) és 72 ezerért (32GB) szerinted hogyan lehetne eredeti?! Főleg zsír újan, null kilométeresen, bontatlan dobozban. (!) Nagyon gyanus az árú, a képek alapján nem is egy van hanem egy raklappal belőle, és ha tényleg olyan olcsón adja az illető akkor csak két magyarázatot tudok rá: Vagy lopott az egész, vagy klón.
Nekem 4S 32BG van, Decemberben múlt egy éves, teljesen újszerű állapodban, amint megvettem 1 órán belül már rajta is volt a fólia, kapott bumpert, + még egy tokot is. Ha most lehámozok róla mindet és leteszem az asztalra olyan mint ha most hoztam volna ki a boltból. És most is kapnék érte 120-130 ezret ha eladnám. Ebből is csak az következik, h azzal amit belinkeltél valam bűzlik...
2013. márc. 3. 23:02
7/7 Kutyus70 válasza:
# 4/6 -nak is igaza van. Mert olvasva amit írt a dobozról, én is elővettem a dobozomat, megnéztem és jól mondja: fele olyan vastag mint ami a képeken van. Tehát hogy klón az összes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!