ZTE Grand X IN vagy Samsung Galaxy S Advence? További kérdések lent!
Figyelt kérdés
Szóval választás előtt állok szeretek játszani és netezni is nagyon sokat szóval úgy hallottam hogy az intel procira még nem adtak ki sok játékot de láttam videókat amiben meg játszottak rajta lagg mentesen.Kérdés hogy melyik a legjobb és ha ZTE Grand X In akkor vele lehet játszani?Tapasztalatok?Akadás játék közben?:) Köszönöm2013. márc. 2. 13:22
11/13 A kérdező kommentje:
És legálisan frissíthető amit a telefon ajánl fel vagy romcsere roottal?:)
2013. márc. 4. 15:14
13/13 anonim válasza:
Szerintem már késő, hogy csak most írok, de NE vegyél Advancet!
Nekem is olyan van, és nagyon gáz!
Az első néhány hónapban tökéletesen meg, semmi baja, aztán az enyém most egy éves elmúlt, és nagyon gáz telefon!
Állandóan lefagy, kikapcsol magától!
Ezt mindenkinek írom! Ne vegyetek Advancet!
A boltban azt írják, hogy hú de jó, hű de király! a nagy fenéket! NAgyon gáz . CSak az elején jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!