Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha én veszek egy boltba...

Ha én veszek egy boltba újonnan egy kártyafüggetlen nokia 5800-at és bele teszem a pannonos sim kártyát amit eddig használtam akkor rendesen menni fog ugyanugy a pannon?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze. Minden további nélkül.
2009. szept. 11. 16:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem januárba jár le a 2 éves hűségnyilatkozatom ha az lejár attól még megmarad ugye minden ugyanugy csak ha akarom akkor lecserelhetem ez igy van ugye?
2009. szept. 12. 11:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen a hűségnyilatkozat csak egy kötöttség,de ha az lejár ugyanúgy használhatod tovább a számot,csak mostmár bármikor felmondhatod a szerződést!!
2009. szept. 12. 13:03
 4/9 anonim válasza:
én is akkork veni 5800-sat nekem azt monták hogy van benne navigáciosrencer tényleg van benne? meg ha nincs tudná olyat mondani amibe van mert nem nagyon értek ehez meg nemmagam nak veném elöre kössz a választ
2009. szept. 12. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen van benne,de úgy érdemes inkább használni hogy az IGO programot kártyán beleteszed,mert igy ha simán használod gyárilag nincs benne térkép ésa térkép letöltését at internetről oldja meg ami lassítja és adatforgalmi dijat fogsz fizetni a szolgáltatónak. igo kártyával ez nincs használat ingyenes!
2009. szept. 13. 06:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Miért kéne érte fieztni?Nem Wapról töltöd le hanem wifiről vagy wlanról ami teljesen ingyenes...
2009. szept. 13. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
A WIFI és a WLAN átviteli módot jelent nem program helyet.A WAP meg nem ingyenes
2009. szept. 14. 07:33
 8/9 anonim ***** válasza:
A WAP is technológiát definiál. És ha Wifi kapcsolattal töltöd a térképet, akkor természetesen a wifi adatforgalma növekszik, tehát nem kell a telón adatforgalmi díjat fizetned.
2009. szept. 14. 17:29
 9/9 anonim válasza:
A válasz egyszerű. Nokia 5800 Navigation Edition.
2009. dec. 19. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!