Xperia J vagy Xperia Sola? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Én az Xperia J felé húzok a nagyobb kijelző miatt.Melyik a jobb?2013. márc. 1. 14:04
11/19 anonim válasza:
Szar a betekintési szöge, és fakó. Ez pedig technológiából ered. Meg az, hogy az akksit nem növelték a felbontáshoz. Az meg végképp röhejes, hogy ilyen hardverrel akad. Talán még nem jött el a FullHD ideje.
12/19 anonim válasza:
Érdekes amiket mondasz a z-ről.
Láttad már élőben?
Én már igen, sőt ma többször is mivel most kezdte forgalmazni a t-mobile, ahol dolgozok szervízesként.
Valahogy ezeket nem vettem észre.
13/19 anonim válasza:
Igen, gyerekkori barátomnak lehetősége volt beszerezni egyet tesztelni. Maga a telefon tetszik, főleg az IP 57 miatt, de a kijelző technológiája (nem a felbontása) zavarja a szemem. SLCD 2-höz, meg AMOLED-hez szoktam. Ezekhez képest a TFT-LCD elég karcsú.
14/19 anonim válasza:
Nem tudom mikor szerezte be, de pár hete még egy beta szoftverrel lehett csak megszerezni. Azzal tesztelték sok helyen, de forgalomba nem ezzel a szoftverrel került...
15/19 anonim válasza:
Értem. Visszatérve arra, hogy hajlamos vagyok felkapni a vizet, ebben igazad van, rossz szokás, de mikor napi 10 kisebbségi bűnözőt kell kihallgatnod, sajnos nehéz kontrollálni magad. De mivel ebben igazad volt, elnézést.
16/19 anonim válasza:
Én pedig egész nap 8 órában hallgatom a telefonok tulajdonosait, valami állítólagos hiba miatt.
Ma:
Behoztak egy samsung s2-t, mert nem kapcsolt be.
Le volt merülve tökig az akksi...
Xperia tipo:
Nincs rajta ébresztőóra... Menüt luxus megnézni.
Optimus l7:
Lefagy... Rootolva volt és így hozta be...
Ha nem velem lett volna dolga, már nincs rajta garancia...
17/19 anonim válasza:
Igen, tudom. Mikor éppen kicsit kitisztul a fejem, telefonokkal foglalkozom. Kb. havonta cserélek, próbálok mindig szubjektíven dönteni. Szerintem a minőség nem márkafüggő. Csak pl. a Grand X IN-t. Szerintem remek telefon lett normális áron. Ismerősem hozzám járnak ügyes bajos dolgaikkal( root, kernelcsere, stb. telepítgetés, hogy segítsek), néha úgy érzem nincs szükség ennyi okostelefonra.
18/19 A kérdező kommentje:
Szóval a Sola az jobb.Nem kap több frissítést a Sola?
2013. márc. 1. 21:20
19/19 anonim válasza:
Jobb a Sola. Mindegy mennyi frissítés lesz, hiába kap esetleg a J többet, akkor sincs semmi értelme, mert sokkal gyengébb mint a Sola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!