Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia J vagy Xperia Sola?...

Xperia J vagy Xperia Sola? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Én az Xperia J felé húzok a nagyobb kijelző miatt.Melyik a jobb?
2013. márc. 1. 14:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szar a betekintési szöge, és fakó. Ez pedig technológiából ered. Meg az, hogy az akksit nem növelték a felbontáshoz. Az meg végképp röhejes, hogy ilyen hardverrel akad. Talán még nem jött el a FullHD ideje.
2013. márc. 1. 18:49
 12/19 anonim ***** válasza:

Érdekes amiket mondasz a z-ről.

Láttad már élőben?

Én már igen, sőt ma többször is mivel most kezdte forgalmazni a t-mobile, ahol dolgozok szervízesként.

Valahogy ezeket nem vettem észre.

2013. márc. 1. 18:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen, gyerekkori barátomnak lehetősége volt beszerezni egyet tesztelni. Maga a telefon tetszik, főleg az IP 57 miatt, de a kijelző technológiája (nem a felbontása) zavarja a szemem. SLCD 2-höz, meg AMOLED-hez szoktam. Ezekhez képest a TFT-LCD elég karcsú.
2013. márc. 1. 18:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom mikor szerezte be, de pár hete még egy beta szoftverrel lehett csak megszerezni. Azzal tesztelték sok helyen, de forgalomba nem ezzel a szoftverrel került...
2013. márc. 1. 19:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Értem. Visszatérve arra, hogy hajlamos vagyok felkapni a vizet, ebben igazad van, rossz szokás, de mikor napi 10 kisebbségi bűnözőt kell kihallgatnod, sajnos nehéz kontrollálni magad. De mivel ebben igazad volt, elnézést.
2013. márc. 1. 19:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Én pedig egész nap 8 órában hallgatom a telefonok tulajdonosait, valami állítólagos hiba miatt.

Ma:

Behoztak egy samsung s2-t, mert nem kapcsolt be.

Le volt merülve tökig az akksi...

Xperia tipo:

Nincs rajta ébresztőóra... Menüt luxus megnézni.

Optimus l7:

Lefagy... Rootolva volt és így hozta be...

Ha nem velem lett volna dolga, már nincs rajta garancia...

2013. márc. 1. 19:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, tudom. Mikor éppen kicsit kitisztul a fejem, telefonokkal foglalkozom. Kb. havonta cserélek, próbálok mindig szubjektíven dönteni. Szerintem a minőség nem márkafüggő. Csak pl. a Grand X IN-t. Szerintem remek telefon lett normális áron. Ismerősem hozzám járnak ügyes bajos dolgaikkal( root, kernelcsere, stb. telepítgetés, hogy segítsek), néha úgy érzem nincs szükség ennyi okostelefonra.
2013. márc. 1. 19:17
 18/19 A kérdező kommentje:
Szóval a Sola az jobb.Nem kap több frissítést a Sola?
2013. márc. 1. 21:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Jobb a Sola. Mindegy mennyi frissítés lesz, hiába kap esetleg a J többet, akkor sincs semmi értelme, mert sokkal gyengébb mint a Sola.
2013. márc. 1. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!