Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telefont szeretnék...

Frosty002210 kérdése:

Androidos telefont szeretnék venni,2 készülékben gondolkodtam. A sony xperia go-ban és a sony xperia solában gondolkodtam. Melyik a jobb? Válaszokat nagyon megköszönném :-)

Figyelt kérdés

A két készülék paraméterei nagyjából ugyan azok.De olvastam más cikkeket is , és ott azt írták "a sola jobb".

A solának az aksija elvileg rossz.Ez valóságban igaz?

Szoval engem a képernyőmérret nagyon nem érdekel csak sokáig birja egy töltéssel, és kétmagos legyen. A sola vagy a go? Vagy esetleg ilyen árban még milyen hasonló jó van? ( jah még az is fontos, hogy sok legyen "viszonylag" benne a tárhely,mert az sd tartalomnak kell a hely...)(játékoknál)

2013. jan. 16. 16:00
 1/8 Mr.Kütyü ***** válasza:
neked egyértelműen sola kell... jobb hardver, nagyobb bővíthetőség, több frissítési lehetőség, alap app-ok, floting tuch( ami nagyon jó! hozzá érés nélkül, érzékel), jobb képminőség.
2013. jan. 16. 16:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :-) :-)
2013. jan. 16. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
A sola akuja 1 vagy max 1.5 napig bírja. Go ról nem tudom.
2013. jan. 16. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Az előző adat ICS-vel értendő.
2013. jan. 16. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Javaslom hasonlítsd össze a két készülék kijelzőjének minőségét. Sok másban és ebben is sokkal jobb a Sola. Egyébként szinte minden okostelefon akkuja használat függő de max kb 1,5 napig bírja annak aki használja is.
2013. jan. 17. 07:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Thx
2013. jan. 17. 08:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Jah, és valaki meg tudná mondani, hogy a solának rosszabb az aksi ideje ha 2.3.7-en van , mint 4.0-án?, És megéri frissíteni? Ha igen miért?
2013. jan. 17. 09:00
 8/8 Mr.Kütyü ***** válasza:
rosszabb 4.0 nál (az akku) de nagyon megéri, minden féle kép! ezt így nem lehet elmondani miért mert nagyon nagyon nagy különbség van. kb 1-2év a kettő közötti különbsége.
2013. jan. 17. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!