Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilt érdemes most venni?

Milyen mobilt érdemes most venni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok márkafüggő. 1 hónap múlva jár le a 2 éves hűségem, és szeretnék tarifacsomagot váltani, meg akkor már esetleg valami kedvezőbb konstrukció keretein belül új telefonra is gondoltam. ZTE Blade-m van most. Jó kis telefon, de sajnos betört már jó ideje a kijelzője, meg azért nem is egy gyors gép, plussz a belső memóriája is elég korlátolt, csak régi andorid fut rajta, stb.. a lényeg hogy cserélni szeretném valami jobbra.

Gondolkodtam ZTE Grand X-en, hallottam hogy a HUEWAI telefonok is most egész jók. Nem vagyok milliomos, szóval megfizethetőbb típusokra lennék kíváncsi, rgo Iphone5 meg Galaxy S3 kilőve.

Előre is köszönöm

#mobil #teljesítmény/ár
2013. febr. 26. 17:29
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Egyébként T mobilos vagyok, de a jelenlegi tarifacsomagommal elég durván behúztak a csőbe, szóval hacsak nem raknak le elém valami nagyon jó flottás konstrukciót, akkor előfordulhat hogy megyek át máshova.
2013. febr. 26. 21:35
 22/26 anonim ***** válasza:
63%

Nem tud felmutatni?HTC One...(M7, ha igy jobban tetszik)

Az meg magatol ertetodik, hogy ha nem megy a szeker rendesen, akkor huzni kell a nadragszijon, minimalizalni minden kiadast, ameddig lehet.

Valoban tularazott, en sem vitatom, ez azt is tudom, hogy hol cseszik el.Ezt mar a kollegaval privatban ledumaltuk.A htc nagy hibaja a marketing hianya, es az, hogy meg mindig a wm idoszakaban felepitett dicsosegben elnek.Mindenki hoz rossz donteseket, hozott a RIM( most mar blackberry) is, az tenyleg meg most is csod szelen all, hozott a Nokia is a sajat hulyesege miatt.Fogd fel ugy, hogy te neked ez elonyt is kovacsolhat.Ahogy a Nokia most kezdi ontani magabol az olcso wp8asokat, hogy noveljek az eladasokbol szant bevetelt, egy adott ponton, ha a one sem segit, a htc is erre kenyszerul.Az meg hogy nem tudta soha sem felvenni a versenyt mas csucstelokkal, az egy baromsag.Csak nagyon sok helyen nem ismerik, mert nincs akkora reklamkampany mogotte, mint akar a galaxy sorozat mogott.Toled sem venne a kutya sem semmit, ha nem reklamoznad ezerrel.Ettol fuggetlenul nincs csod szelen.Majd akkor lesz, ha a kedves ismerosod elkezdhet uj melo utan nezni, mert a htc azzal kezd el sporolni, hogy elbocsat tobb tizezer embert, mint ahogy a nokia vagy a rim tette..

2013. febr. 26. 21:44
 23/26 A kérdező kommentje:

Rendben van, én is azt mondom hogy szarul áll a HTC és te is azt mondod. Akkor miért nem tudsz szimplán tovább siklani a kérdésen? Eleve teljesen más a téma.

Vitatkozhatunk erről holnapig, én akkor sem fogok HTC-t venni, nem akarom ismételni magam, és írhatsz akármit, nem tudsz meggyőzni az ellenkezőjéről. Az meg hogyha bebukik az M7 (aminek az árából mellesleg 3-4 normális telefont lehetne venni), és el is kezd a HTC olcsóbb kategóriába jó telefonokat gyártani, addigra kb a leendő 2 éves hűségem is lejár, szóval abból mostanában előnyt kovácsolni nem fogok.

2013. febr. 26. 22:15
 24/26 anonim ***** válasza:
63%
Mindezt csak azert irtam le, mert meg mindig nincs forras arrol az allitasodrol, hogy csod szelen allna.Mint ahogy a One-t is ellenpeldanak hoztam fel arra az allitasodra, miszerint a htc nem tud/ott/ alkotni semmit az S3 és az i5 melle...de nem is feltetlen kell a one-t peldanak hozni, ott a butterfly, csak nem kerult eu-ba.Nem azert vitazom, mert olyan heppem van, hanem mert marhasagokat irsz.A one meg pont annyira draga, mint a sony xperia z, vagy majd amennyi lesz a galaxy s4, de meg mindig messze nem annyi, mint egy i5.Tovabba, nekem tovabbra is edes mindegy, hogy mit veszel, ajanlottam ket telefont is, meg egy csomo masik hsz. ajanlott mar.De hogy meg legyen mibol valogatni, most az mwc-n van pqr igeretesnek latszo kozepkategos telo a huaweitol, lehet erdemes lenne megvarni azt is, vagy kovetned az mwc esemenyeit a mobilarenan, esetleg utana par tesztet, csak hogy legyen mibol meg valogatni.persze ez attol is fugg, hogy meddig tudsz/akarsz varni a valtassal.
2013. febr. 26. 23:18
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkitől. :)
2013. febr. 27. 09:04
 26/26 Balázs88 ***** válasza:
100%

LG 4X HD, jó árban van már 85000körül megkapod független,

HD IPS kijelző, 4magos 1,5Ghz es proci, 1Gb ram, 8mp es kamera.

ebben az árban nagyon jó ez a telefon.

2013. febr. 27. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!