Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilt érdemes most venni?

Milyen mobilt érdemes most venni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok márkafüggő. 1 hónap múlva jár le a 2 éves hűségem, és szeretnék tarifacsomagot váltani, meg akkor már esetleg valami kedvezőbb konstrukció keretein belül új telefonra is gondoltam. ZTE Blade-m van most. Jó kis telefon, de sajnos betört már jó ideje a kijelzője, meg azért nem is egy gyors gép, plussz a belső memóriája is elég korlátolt, csak régi andorid fut rajta, stb.. a lényeg hogy cserélni szeretném valami jobbra.

Gondolkodtam ZTE Grand X-en, hallottam hogy a HUEWAI telefonok is most egész jók. Nem vagyok milliomos, szóval megfizethetőbb típusokra lennék kíváncsi, rgo Iphone5 meg Galaxy S3 kilőve.

Előre is köszönöm

#mobil #teljesítmény/ár
2013. febr. 26. 17:29
1 2 3
 11/26 amcsih ***** válasza:
45%
én mostanában a nokia lumiákra kattantam rá..nokia lumia 620 az közel van 60ezer Ft-hez..amugy ha nem tetszik akkor van egy másik ez is kb. 60ezer: nokia lumia 800..
2013. febr. 26. 18:39
 12/26 A kérdező kommentje:

HTC-nek leáldozóban van a csillaga tudtommal, azért azt nem szeretnék, mert ha bedől a cég, és valami miatt kéne a support akkor bukta.

HUEWAI készülékekről mi a véleményetek?

2013. febr. 26. 18:42
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Huawei?

Attól függ melyik, de szvsz inkább xperia p, készülékváltással...

2013. febr. 26. 18:43
 14/26 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk leírhatnád melyik szolgáltató...
2013. febr. 26. 18:44
 15/26 anonim ***** válasza:

HTC-nek leáldozóban, meg bedől?

LOL, ezt hol olvastad?Még csak annak a közelében sincs, mint ahol a BB, vagy akár a Nokia tartott.2011 Q3-ig részesedési téren piacvezető volt a Samsung előtt, azzal, hogy a 2012-es év nem sikerült túl jól, még közel sem jelenti azt, hogy akár csőd fenyegetné.

Felőlem egyébként azt veszel amit akarsz, végső soron úgy is te fogsz dönteni, csak hülyeséggel ne etesd magad.

2013. febr. 26. 18:57
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Talán itt olvasta:

[link]

2013. febr. 26. 19:06
 17/26 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom továbbra sem hol olvasta/d/ azt, hogy bármikor is csődről és teljes bedőlésről lenne szó, mert ebben a MA-s cikkben Sincs benne, csak az, amit eddig is tudni lehetett 2012-óta, hogy szarul áll a széna.Csődről még egyelőre szó sem volt.Bár ez már erősen OFF kategória a kérdés szempontjából.
2013. febr. 26. 19:31
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért áll xarul a széna amit a samsung "jól" csinál.

a htc nagy ívben xarja le az alsóbb kategóriákat...

2013. febr. 26. 19:34
 19/26 A kérdező kommentje:
Így van,eleve már nem dobnak annyi készüléket a piacra, és amiket kiadnak azt pedig rossz helyre pozícionálják, csúcs áron akarják eladni őket, pedig a csúcskészülékekkel nem tud versenybe szállni. Egyszerűen nem tudnak lépést tartani, nem tudnak innoválni, fejlődni, újat mutatni a többi gyártóval szemben. Jó telefonok, viszont ár/érték arányban én nem tartom olyan jónak a HTC-t.
2013. febr. 26. 21:27
 20/26 A kérdező kommentje:

Egyébként nem olvastam, hanem egy ismerősömnek van egy fordító cége, és ők fordítják az összes Magyarországra érkező készülék használati útmutatóját, meg a papírjait. Ő mondta hogy egyre kevesebb melót kapnak, mert nagyon nem áll jól a cég. Plussz, azt viszont olvastam még az Iphone 5 kiadása előtt hogy sorra érkeztek a nagy bejelentések, a samsungtól az S3, Appletől a phone 5, a HTC meg nem tud mit felmutatni ezekkel szemben.

Nem vagyok közgazdász, nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de nekem ennyi bőven elég ahhoz hogy más, látszólag stabilabb gyártóba fektessem a bizalmam.

2013. febr. 26. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!