Mi a véleményetek a Samsung Galaxy Ace-ről?
Egyik ismerősömnek van, szóval ki tudtam próbálni, és szerintem egész jó telefon. Sokan mondták, hogy ha vennék, akkor vegyek inkább Sony Xperia Tipo-t, de nekem az nem tetszik. Kicsi a képernyője, és nem is bírom annyira a Sony kezelőfelületét. Szintén volt lehetőségem régebben kipróbálni egy X10 MiniPro-t, ami nekem egyszerűen gusztustalan volt, mert szörnyen kicsi és a billentyűzet miatt vastag is volt.
Az Ace mellett gondolkodtam még a Galaxy Mini2-n, de azonnal meg is gondoltam magam.
Maradtam hát az Ace-nél. Jó ez a telefon?
Figyelembe kell azt is venni, hogy első androidos telefonom, de azért képben vagyok mindennel. Olyat ne írjatok, hogy túlárazták, mert 38e forint nem sok érte.
Írjatok érvet a telefon mellett és ellen is.
Olyanoktól nem várok véleményt, aki annyit tud írni, hogy "szar" , és olyantól sem aki egy 200e Ft-os teló után próbálta ki, mert persze hogy annyit nem tud nyújtani.
Előre is köszi a válaszokat!
Köszönöm a választ. Végre egy értelmes magyarázat! :)
Várom a többit!
Én se ajánlom az Ace-t elavult telefon már!
szerintem megbánod ha megveszed. inkább gyűjts még egy kis pénzt és vegyél valami újabbat. ez TANÁCS.
Láttam működni egy két hetes darabot és már az is akadt a menü lapozásánál, nem hogy játék futtatás közbe.
Kevés a belső memóriája meg gyenge a processzora.
Lassan 2 és fél éve a piacon van, csak tudnám miért...
Ilyet ma már nem szabad venni. Vegyél bármi mást ami nem ennyire elavult, xperia tipo pl.
Ajánlom figyelmedbe saját irományomat. Itt leírtam az Ace hátrányait:
Itt tisztán látszik, hogy nagyon nem éri meg.
Hidd el, az Xperia Tipo fényévekkel veri, ha tetszik a kezelőfelülete, ha nem, és mellesleg a samsung kezelőfelülete köztudottan az egyik legrosszabb. Csak zabálja az erőforrást és nem is olyan jó.
Szerintem azért nem tetszik neked a sony kezelőfelülete, mert túl sokat volt a kezedben az ace, és már megszoktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!