Samsung Galaxy Ace vagy Samsung Galaxy mini II. , vagy Xeria Tipo - melyiket válasszam? Azoknak a válaszát várnám elsősorban, akik rendelkeznek valamelyik telefonnal és konkrét tapasztalataik vannak.
annyiból jobb az Ace-nél és a Mini 2-nél, hogy újabb Androidot futtat.
A mini 2-nél tényleg, de a mini 2 és a Tipo is az armv7-es procival, az adreno 200-as gpu-val és a nagyobb belső memóriával jobb mint az ace. Nem csak a rendszerben különbözik.
Attól függ, hogy milyet szeretnél.
Nekem van egy Tipom, nagyon jó kis megbízható telefon, több appot is lehet vele rendesen futtatni (azért annyira durván nem ;)), és ahogy korábban is említették nagyon jól optimalizál.
A másik 2 mellett egy Ace-t nem éri meg venni, sokkal elmarad a többi mögött, még akkor se lenne érdemes, ha esetleg a picit nagyobb képernyőt szeretnéd.
A mini 2 az is nagyobb mint a tipo, de szintén kevesebbet tud.
Összefoglalva, ha nem zavar, hogy kicsit kisebb a képernyő, mindenképpen tipo-t vagyél. Fontos megemlíteni, hogy a fenti telefonok közül csak ezen van Ice Cream Sandwich.
Előző vagyok. :P
" több appot is lehet vele rendesen futtatni "
Úgyértem hogy egyszerre. Egyébként pedig a jobb appok is elfutnak rajta, nem úgy mint egy ace-n.
Én vettem egy tipot
Tesóm meg egy mini 2t
A mini 2 ugyanúgy visz mindent de az androidja miatt kevesebb appot visz
Nekem egyszer nem fagyott be és már megvan 3 hónapja
Szerintem tipo megéri 5 k drágábban megvenni
Azt kiemelném hogy az aksija nagyon király és a wifije se rossz sőt szuper
De attól függ mire használnád
SZERINTEM TIPO!!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!