Android vagy iOS?
Az Android sokkal jobban megéri mint az iPhone. Pl: Sony Xperia Z3+ messze-messze lehagyja az iPhone 6+ -t.
Xperia Z3+ 170 000 Ft ért lehet kapni iPhone 6+ t meg 200 000 -ért, csak az Xperia Z3+ szó szerint kb. 4 szer, 5 ször jobb, mint az iPhone 6+
Csak a Z3+ igazából azért nem éri meg, mert nemsokára jön a Z4. Azért az csak jobb lesz.. :D De igazad van, aki telefont akar venni, az androidosat vesz, ma már teljesen használható.
Amúgy vicc, hogy vannak olyan emberek, akiknek anyuci apuci valami 20-40ezres androidos telefont vesz és utána szarozzák a droidot, hogy lassú, szar, stb.. Nem véletlen nincs iPhone-ból olcsó változat mondjuk 40ért.. Anno az iPod Touch 4-em is szaggatott, szóval.. :D
Igaz...Nekem volt androidos telefonom(Galaxy S5,és HTC One M8...)Meg iPhone 6 van most.akkor szerintetek mi alapján írok az androidról.
A Samsungon a TouchWiz felulet miatt szar az egész.A HTC jobban tetszik,ha már android akkor HTC,de én maradok az iPhone-nál,mert itthon kiépítettem a saját hálózatomat(Apple TV,mac,iPhone,iPad)-nagyon faszán kommunikálnak egymassal...
A Z3+ az ugyan az, mint a Z4.
Japanban nevezik Z4-nek.
Sot, szeptemberben jon a Z5. Persze, persze, ilyenkor azt szoktak mondani, hogy nem eri meg jelenleg pl. a Z3, mert jon a Z5. Ja... csak legyen valakinek penze megfizetni majd megint a Z5 -ot, ami biztos megint majd min. 200 000 Ft lesz. A Z3 meg jelenleg olyan 100 000 Ft korul van es igazabol nem lesz olyan nagy kulonbseg a sima Z3 es a Z5 kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!