Android vagy iOS?

Figyelt kérdés
Igen a véget nem érő harc egyik újjab állomása jön. A kérdés tényleg csak annyi, hogy egy átlagos felhasználónak aki zenét hallgat, játszik, netezik melyik a jobb. Olany telefont szeretnék, ami megbízható, nem crash-el be, egyszerű és élvezhető a használata, gyors, megbízható. Ezek fényében melyik az ideálisabb.

2013. febr. 23. 13:11
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
36%
tegnap ota van iphonom elotte samsung advancem volthat eg es fold a ketto az advance allandoan lefagyott lassu volt.de szerettem dr az iphonon egz csoda ツ tokeltes es az ios 100000* jobb mint az android!!!!!
2014. jún. 29. 15:23
 22/29 anonim ***** válasza:
27%
~5x drágább telefontól mit vársz? Ez így nem fair, egy ugyanabban a kategóriábban játszó droiddal vesd össze.
2014. jún. 29. 23:10
 23/29 anonim ***** válasza:
41%
Nos nezetem szerint azt mondjak h a dorid fagy laggol stb. Jah igy van ha vmi noname telefont vasarolnak, ha egy iphone 600 eur pld akkor hogyan lehet osszehasonlitani egy 51 euros android telefonnal? Szep hogy nem ugy fog mukodni mint egy iphone. Vennenek kb olyan arertekben androidos telot akkor az futna siman problema mentesen.
2014. szept. 24. 20:57
 24/29 anonim ***** válasza:
63%

Az Android sokkal jobban megéri mint az iPhone. Pl: Sony Xperia Z3+ messze-messze lehagyja az iPhone 6+ -t.

Xperia Z3+ 170 000 Ft ért lehet kapni iPhone 6+ t meg 200 000 -ért, csak az Xperia Z3+ szó szerint kb. 4 szer, 5 ször jobb, mint az iPhone 6+

2015. júl. 4. 18:44
 25/29 anonim ***** válasza:
63%

Csak a Z3+ igazából azért nem éri meg, mert nemsokára jön a Z4. Azért az csak jobb lesz.. :D De igazad van, aki telefont akar venni, az androidosat vesz, ma már teljesen használható.

Amúgy vicc, hogy vannak olyan emberek, akiknek anyuci apuci valami 20-40ezres androidos telefont vesz és utána szarozzák a droidot, hogy lassú, szar, stb.. Nem véletlen nincs iPhone-ból olcsó változat mondjuk 40ért.. Anno az iPod Touch 4-em is szaggatott, szóval.. :D

2015. júl. 4. 22:56
 26/29 anonim ***** válasza:
64%

Igaz...Nekem volt androidos telefonom(Galaxy S5,és HTC One M8...)Meg iPhone 6 van most.akkor szerintetek mi alapján írok az androidról.

A Samsungon a TouchWiz felulet miatt szar az egész.A HTC jobban tetszik,ha már android akkor HTC,de én maradok az iPhone-nál,mert itthon kiépítettem a saját hálózatomat(Apple TV,mac,iPhone,iPad)-nagyon faszán kommunikálnak egymassal...

2015. júl. 5. 14:26
 27/29 anonim ***** válasza:
76%

A Z3+ az ugyan az, mint a Z4.

Japanban nevezik Z4-nek.

Sot, szeptemberben jon a Z5. Persze, persze, ilyenkor azt szoktak mondani, hogy nem eri meg jelenleg pl. a Z3, mert jon a Z5. Ja... csak legyen valakinek penze megfizetni majd megint a Z5 -ot, ami biztos megint majd min. 200 000 Ft lesz. A Z3 meg jelenleg olyan 100 000 Ft korul van es igazabol nem lesz olyan nagy kulonbseg a sima Z3 es a Z5 kozott.

2015. júl. 6. 20:15
 28/29 Mándity Gábor ***** válasza:
76%
2017. ápr. 5. 16:41
 29/29 Rebeka003 válasza:
Nekem androidos telom van..ez mar a 2. es nagyon nem szeretem. Lefagy, rossz minosegu kepeket keszit. Es ez viszonylag uj telefon. Most valtok at IOS-re. +1ios
2017. dec. 10. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!