Windows mobile 7.5 ös telefonom hogyan tudom tenni Androidossá?
Én szeretem a WindowsMobilt, igaz, rá kellett szánni az időt a megismerésre, de minden "kívánságomat" teljesítette megfelelő program és környezet használatával.
A hiba benned van, jelöld meg a kukát és időpontot, szeretnék ott résen lenni.
Főleg, hogy WindowPhone-ról beszélünk, és nem WindowsMobile-ról, ami 2010-ben végleg kifutott...
Csak nem a telefonban lehet a hiba. :)
77%: Megyek én is. :))
Ezek szerint szerinted az apple iPhone is egy fos.
Csak hogy segitsek egy kicsit, ha mar az internetet, vagy a google-t sem tudod hasznalni:
Google: "windows phone egyedi csengohang" keresd a mobilarenas linket, elvileg az elso lesz.
"windows phone 7.8 rendszerbemutato" szinten mobilarena teszt. A bt kuldes-fogadasra alkalmas lesz update utan.
Az alkalmazashiany szubjektiv, mint ahogy a modern UI minimalizmusa is.
Es latod ez van akkor, ha valamit ugy veszel meg, hogy halvany lila fingod nincs arrol, hogy mi hogyan mukodik rajta.Ettol meg mindig nem a telefon lesz a fos, csak a sajat tajekozatlansagodnak koszonheted a duhodet.Legkozelebb majd elotte utana nezel, hogy pontosan mit is akarsz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!