Mi a véleményetek arról hogy valaki ár alatt kínál
Iphone 5 telefont? új
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Iphone4-et vagy 5 van eladó 5 32GB 110ezer Ft új azt nem értem ha a boltba 230 hogy lehet 110 mik a buktatók mire kell figyelni ? Inkább mennyek biztosra és vegyek egy jó állapotú 4-est? csábító a 110 picivel jobb is az 5 mint a 4.
Az a buktató, hogy kapsz egy téglát vagy klónt vagy le van tiltva.
2013. febr. 22. 09:19
2/10 anonim válasza:
Csak akkor vedd meg, ha előtte alaposan (a sim-kártyáddal) kipróbáltad. Ha ismerős, akkor előtte kölcsön is kérhetnéd egy hétre.
2013. febr. 22. 09:33
3/10 anonim válasza:
81%:
A simes dolog sem garantál semmit.Előfordulhat, hogy csak azután fogja baxni fizetni a részleteket az eladó, ha már eladta, aztán egyszer csak az új tulaj kezében tiltják idővel.
Az elsőnek igaza van: lehet lopott, lehet már tiltott, vagy még nem tiltott, lehet f@sza klón is.
Csak mihez tartás végett, 110 körül a jó állapotú 16GB-os 4S-ek mennek.Keress inkább egy megbízható 4S-t, megkapta az 5-ös iOS-t, és az 4S nem sokkal rosszabb, mint az 5.
2013. febr. 22. 11:43
4/10 anonim válasza:
Ha előfizetéses, akkor csak úgy vedd meg, hogyha már ki van fizetve a telefon ezt a szolgáltatónál lehet ellenőrizni. Akkor azt nem tiltják le csak a hozzá tartozó előfizetést ha nincs fizetve a számla. Az meg téged már nem érint.
Na és persze adás-vételi szerződést kell írni. Mi egy szutyok SE X10 mini pronál is írtunk, az is előfizetéses volt csak a barátnőm megúnta és eladtuk.
2013. febr. 22. 11:50
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat a hirdetést már levette de az volt a szöveg miért ilyen olcsó hogy céges telefonnak lett véve független.Találtam egy sima 4 nem 4S sima 16GB t-mobile függő 65-ért számla nincs róla elvileg második tulaj arról vélemények ? És van egy 1éves 4-es 8GB számla megvan minden megvan hozzá 65 de szerintem 60-ért el lehet hozni
2013. febr. 22. 12:07
6/10 anonim válasza:
8 gigásat ne vegyél, max. 6 gigád lesz használható, az meg 3 játékkal ki is töltődik.
2013. febr. 22. 13:01
7/10 anonim válasza:
Ezen mit kellett lepontozni?
2013. febr. 22. 18:33
8/10 anonim válasza:
Jó kérdés...
2013. febr. 22. 18:34
9/10 anonim válasza:
Most őszintén, nincs rohadtul igazam? Csinálsz két HD videót meg 50 képet, és meg is telt. Ha valaki azt kifogásolta, hogy játékot írtam. Gondolom a Sony huszárok jönnek megint.
2013. febr. 22. 18:37
10/10 anonim válasza:
am az senkinek sem egyértelmü, hogy magyarországon a csóri nép ugy jut iphone-hoz, hogy azt korábban valakitöl ellopták? És a lopottat kapod meg olcsón?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!